Etsi tältä sivustolta

Emma Immonen lainalle Norjaan

Julkaistu

Maalivahti Emma Immonen siirtyy kahden kuukauden mittaisella lainasopimuksella Norjan pääsarjassa pelaavan Kolbotnin paitaan. 21-vuotias Immonen saapui Honkaan täksi kaudeksi KuPS:ista. Hän on torjunut Hongan maalilla yhdeksässä Kansallisen Liigan ottelussa ja kolmessa Suomen Cupin ottelussa.

Sain tietää mahdollisuudesta siirtyä Norjaan puolen päivän aikaan viime viikon keskiviikkona ja päätös siirrosta sinetöitiin oikeastaan seuraavana päivänä. Fiilikset ovat tottakai hyvät. Tämä on itselleni lähes täydellinen mahdollisuus kokeilla ammattilaisuutta ulkomailla. Iso kiitos managerillemme Vema Sutelalle, joka teki hurjan työn sopimukseni eteen. Lisäksi haluan kiittää valmennustamme siitä, että he kannustivat minua tarttumaan tilaisuuteen, vaikka kausi Suomessa on kesken. Tavoitteenani on ensisijaisesti nauttia ajastani Norjassa sekä auttaa joukkuetta pärjäämään. Henkilökohtaisesti haluan jälleen kerran kasvaa pelaajana ja urheilijana, sekä ottaa kaiken mahdollisen irti uudesta ympäristöstä, Immonen itse kommentoi.

Immonen on tyytyväinen toistaiseksi Hongassa viettämäänsä aikaan ja on osittain mukana seuran toiminnassa myös lainajakson aikana.

Tulin Honkaan alle vuosi sitten ja olen ehtinyt tässä välissä olla kolme kuukautta loukkaantuneenakin, mutta tuntuu silti, että olen pystynyt kehittymään täällä. Kausi on toki ollut meille joukkueena etenkin tulosten valossa haastava. Toisaalta heikot tulokset ovat kasvattaneet paljon. Olen löytänyt henkilökohtaiseen suorittamiseen tasaisuutta sekä perusvarmaa tekemistä, jota haluan ylläpitää jatkossakin. Vaikka en syksyllä pelaakaan Hongan väreissä, tulen olemaan tiiviisti Hongan kanssa tekemisissä mm. Tulevaisuuden tähdet-ohjelman myötä. Tehdään syksystä keltamusta, hän päättää.

Emma tuli seuraan viime joulukuussa, jolloin aloitettiin kahden vuoden projekti, minkä tarkoituksena oli kehittää Emmaa niin, että hän on valmis lähtemään ulkomaille sen jälkeen. Projekti jää nyt hetkeksi kesken, mutta onneksi mahtavalla tavalla. Emma jos kuka, ansaitsee siirron ulkomaille. Kesken kauden tullut loukkaantuminen oli ikävä, mutta oli mahtava seurata vierestä, miten paljon Emma teki töitä päästäkseen takaisin huippukuntoon. Muutenkin Emman kaikki tekeminen on ollut niin esimerkillistä toimintaa, että varmasti meidän muutkin nuoret maalivahdit ovat saaneet häneltä paljon. Emma on ollut hieno johtaja ja roolimalli, sekä mahtava esimerkki siitä, että kovalla työnteolla ja pedantilla tavalla omaa suorittamista kehittämällä saa hyviä tuloksia aikaan, maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen sanoo.

Maalivahti Sonja Ferm palaa samalla lainasopimukseltaan Ykkösen VIFK:sta Hongan vahvuuteen.

Honka toivottaa Emmalle onnea ja menestystä Norjaan!

Back to top