Etsi tältä sivustolta

Honka palaa lauantaina pelikentille

Julkaistu

Honka palaa pelikentille kesätauon jälkeen huomenna lauantaina, kun kotinurmelle Tapiolan urheilupuistoon vieraaksi saapuu ONS Oulusta. Ottelu käynnistyy kello 16.00! Liput portilta 5€, alle 18v maksutta! Tervetuloa!

Honka kärsi juuri ennen taukoa niukan 3-2 tappion PK-35 Vantaalle tasaisen ottelun jälkeen. ONS:ia vastaan se lähtee hakemaan kauden kolmatta voittoaan. Ennen ottelua keltamustat ovat sarjataulukossa seitsemäntenä yhdeksällä pisteellä. Kuudetta sijaa halussaan pitävä HPS on Honkaa viisi pistettä edellä. Hongan neljästätoista maalista kolme on tehnyt kapteeni Milla Punsar, kahdesti ovat osuneet Noora Juusela, Saana Hartikainen ja Aino Nurmi, sekä kertaalleen Inka Kaivola, Ada Eronen, Wilma Spets, Senja Salo ja Jasmin Leppioja.

– On ihan parasta päästä pelaamaan taas ja treeneissä tauon jälkeen on huokunut motivoitunut ilmapiiri. Joukkueelta ei varmasti asennetta puutu ja voitonhalu on todella kova. Kun se yhdistetään vielä voittaviksi teoiksi kentällä, niin olemme todella vahvoilla, puolustaja Inka Kaivola sanoo.

Oli mahtavaa palata tauon jälkeen treeneihin. Nyt pääsemme kunnolla nauttimaan luonnonnurmestakin. Treenit ovat sujuneet hyvin ja kuntotestit saatiin myös tehtyä tauon jälkeen. Lauantain ottelusta meillä on selkeä tavoite, eli kolme pistettä. ONS:illa on muutama vaarallinen hyökkäyspään pelaaja, joille emme saa antaa tilaa, kapteeni Milla Punsar puolestaan kommentoi.

ONS on sarjassa tällä hetkellä yhdeksäntenä, viimeistä edellisenä. Oululaiset ovat keränneet kahdestatoista ottelustaan neljä pistettä. Toistaiseksi ainoan voiton joukkue otti vieraskentällä NJS:ää vastaan 1-0 lukemin, jonka lisäksi pistetili on karttunut maalittomalla tasapelillä HPS:ää vastaan. Oululaisten näkyvimpiä pelaajia ovat olleet mm. Sara Sievistö sekä Tiia Pohjonen, jotka ovat puoliksi vastanneet kaikista joukkueen toistaiseksi tekemästä kuudesta maalista.

Honka ja ONS kohtasivat Oulussa huhtikuussa. Honka onnistui maalinteossa toisen nelivitosen alussa kahdesti. ONS nousi vielä loppuhetkillä maalin päähän, mutta ei päässyt sitä lähemmäksi ja Honka nappasi pisteet mukaansa.

Meillä on ollut melko pitkä ja ansaittu tauko. Kuluneet viikot treeneissä ovat sujuneet hyvin ja pelaajat ovat tehneet erittäin kovasti töitä. Heistä näkyy uudenlainen keskittyminen ja päättäväisyys, joka on positiivinen asia. Pelaajat ovat palanneet tauolta hyvässä kunnossa ja testitulokset joukkueena ovatkin parantuneet, päävalmentaja Omar Adlani toteaa.

– Ottelut ennen taukoa olivat tulosten puolesta turhauttavia, mutta olen hyvin tyytyväinen siihen, miten olemme pelanneet. Olemme hallinneet suurilta osin otteluita. Joukkue on toteuttanut pelityyliämme todella hyvin ja kehittynyt ottelu ottelulta. Meidän pitää jatkaa samaa tulevissa otteluissa.

Meidän pitää parantaa vielä vähän keskittymistämme, jotta pystymme pitämään oman maalimme puhtaana samalla kun teemme maaleja monista paikoista, jota olemme saaneet rakennettua. Uskon, että näillä pelaajilla on vielä paljon annettavaa, jota emme ole vielä nähneet. He ovat hyvin älykkäitä ja tietävät kyllä, mitä tehdä.

Honka vs ONS siis Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 23.7. klo 16.00! Liput portilta 5€, alle 18-vuotiaat maksutta! Tervetuloa kannustamaan Honka voittoon!

– Oli hienoa nähdä kaikki katsomossa viime kotiottelussamme ja toivon näkeväni tässä pelissä vielä enemmän yleisöä, Adlani päättää.

Back to top