Etsi tältä sivustolta

Nana Yang palaa Hongan vahvuuteen

Julkaistu

Viime vuoden syksyllä Yhdysvaltoihin Yalen yliopistoon siirtynyt Nana Yang palaa vahvistamaan Honkaa. 20-vuotias puolustaja on pelannut Hongassa lukuisia vuosia ja debytoi pääsarjatasolla kaudella 2019. Yhteensä Yangilla on kasassa keltamustassa paidassa 52 liigaottelua.

Honkaan palaaminen tuntuu mahtavalta! Odotan innolla, että pääsen olemaan taas osa joukkuetta ja treenaamaan ja pelaamaan honkalaisten kanssa! Omarin ja koko staffin kanssa on ilo saada tehdä töitä. Myös Yhdysvaltojen syksyn sarjaa ajatellen nyt kesällä pelaaminen on minulle tärkeää. Kentillä nähdään taas!, Yang kommentoi.

– Olemme erittäin onnellisia, että saamme Nanan taas mukaan joukkueeseen. Olen seurannut hyvin tarkasti hänen pelejään Yalessa, joissa hän esiintyi oikein hyvin. Ei ole kovin yleistä, että ensimmäisen vuoden pelaaja on siellä niin tärkeässä roolissa. Tiedämme täsmälleen, minkälaisen pelaajan saamme ja erityisesti tiedämme, millainen persoona Nana on. Hänellä tulee varmasti olemaan positiivinen vaikutus koko joukkueeseen. Tervetuloa takaisin Nana!, päävalmentaja Omar Adlani puolestaan sanoo.

Yang on pelikelpoinen jo huomenna keskiviikkona pelattavassa KuPS-vierasottelussa.

Tervetuloa takaisin Nana!

Back to top