Etsi tältä sivustolta

Kausi käyntiin lauantaina!

Julkaistu

FC Honka avaa Kansallisen Liigan kautensa 2022 ylihuomenna lauantaina 26.3. kello 16.00, kun vieraaksi saapuu PK-35. Ottelu pelataan Esport Arenalla. Kausikortteja pääset ostamaan tästä, liput ovelta 5€, alle 18v maksutta.

Kauan odotettu päivä on pian täällä, kun Kansallisen Liigan kausi 2022 potkaistaan käyntiin lauantaina. Honka saa avausottelussaan tosiaan vastaansa viime kaudella kahdeksanneksi sijoittuneen PK-35:den.

Honka on pelannut hyvän harjoituskauden, vaikka Cup-taival päättyikin puolivälieriin. Cupin lohkovaiheessa kaatuivat Ilves, Ilves/2 ja TPS/T18, ja harjoitusotteluissa keltamustat ovat voittaneet NJS:n sekä Viron mestari FC Floran. HPS:aa vastaan päädyttiin 0-0 tasatulokseen. Talven otteluissa Hongan verkkoon on tehty vain kaksi maalia, keltamustien itse osuttua kaksikymmentä kertaa.

Loukkaantumisen jälkeen kentille palannut joukkueen kapteeni Milla Punsar lähtee kauteen täynnä intoa.

Fiilikset on tietenkin odottavaset ja hyvät. Meillä on takana onnistunut preseason, joten on hienoa päästä aloittamaan kausi uudistuneen joukkueen kanssa, hän sanoo.

Päävalmentajaksi nousseen Omar Adlanin joukkueeseen tuli paljon tuoretta virettä, kun jo viime kaudella debyyttinsä tehneet nuorisomaajoukkueen vakiokalustoon kuuluvat Elli Seiro, Ida Heikkinen, Julia Schalin, Ada Eronen, Noora Juusela ja Liisa Tuomi ovat nyt kauden alusta saakka edustusjoukkueen mukana. Kokemusta tuo mm. viime kaudella liigan parhaaksi maalivahdiksi valittu Emma Immonen.

Hongan matka Suomen Cupissa päättyi puolivälierissä niukkaan 0-1 tappioon juuri PK-35:ttä vastaan, joten joukkueessa tiedetään hyvin, mitä lauantain vastustajalta voi odottaa. Revanssikin on tietysti vahvasti mielessä.

PK:lla on taitavia yksilöitä, joiden kanssa meidän täytyy olla tarkkana. He osoittivat jo vaarallisuutensa meitä vastaan Cupissa, joten luvassa on ikään kuin revanssi. Pistettäkään ei tule ilmaiseksi tästä ottelusta. Uskon kuitenkin, että toteuttamalla omaa pelimalliamme olemme hyvin vahvoilla heitä vastaan, Punsar sanoo.

PK-35 eteni Suomen Cupissa välieriin saakka, jossa Åland United oli jatko-ottelussa parempi. Ennen puolivälierien Honka-voittoa punamustat kaatoivat HPS:n ja VIFK:n 4-1 lukemin ja pelasivat maalittoman tasapelin FC Sportin kanssa.

Tästä se taas lähtee ja hieno jalkapallokausi on edessä! Punsar lähetti vielä lopuksi terveiset jalkapalloyleisölle.

Esport Arenalla ei kevätmyrskykään häiritse, joten suuntaa lauantaina kannustamaan meidät voittoon! Nähdään Tapiolassa!

FC Honka vs PK-35 Esport Arenalla lauantaina 26.3. kello 16.00!

Sisätiloissa kapasiteetti on rajallinen (200), joten saavu paikalle ajoissa!

Osta kausikorttisi ja ole mukana keltamustien tarinassa klikkaamalla tästä!
Kausikortteja voit ostaa myös ottelusta!

Yksittäisiä ottelulippuja voit ostaa paikan päältä viiden euron hintaan. Alle 18-vuotiaat pääsevät otteluun maksutta.

Tervetuloa kannustamaan Honka voittoon heti kauden aluksi!

Back to top