Etsi tältä sivustolta

Tervetuloa Ilona Anttonen!

Julkaistu

Hongan keskikenttä vahvistuu uudella nimellä, kun Ilona Anttonen siirtyy seuraan.

19-vuotias keskikenttäpelaaja edusti viime kaudella TiPS:iä, johon hän siirtyi vietettyään kaksi kautta HFA:ssa. Anttosen viime ajat ovat olleet loukkaantumisten vuoksi rikkonaisia, joten toiveissa on nyt ehjä kausi. Viime kaudella TiPS:ssä hän pelasi kahdessa Kansallisen Liigan ottelussa. Hän on myös edustanut Suomea nuorisomaajoukkueissa.

Hongassa on loistavat olosuhteet kehittymiselle, hyvä joukkuehenki sekä kunnianhimoinen valmennustiimi. Loukkaantumiset ovat häirinneet edellisiä kausia, joten toivon nyt saavani ehjän kauden. Tavoitteenani on päästä uudelle tasolle ja auttaa joukkuetta menestymään, hän kommentoi.

Olen erittäin iloinen Ilonan sitoutumisesta joukkueeseen. Hän on pelaaja, jolla on erittäin hyvät ominaisuudet ja kyky olla huipputason pelaaja. Hän on ollut epäonninen loukkaantumisten vuoksi, mutta on hienoa saada hänet takaisin täyteen kuntoon vuoden alkaessa. Ilona on jälleen yksi pelaaja, joka sopii hyvin hakemaamme pelaajaprofiiliin. Hänen pallollinen taitonsa antaa hänelle mahdollisuuden pelata sekä keskikentällä että puolustajana, ja hänen sitkeän puolustustyylinsä ansiosta uskon hänen sopeutuvan nopeasti liigatasolle. Keskusteltuani hänen kanssaan ennen sopimuksen allekirjoittamista olin vakuuttunut, että hänellä on oikea asenne ja arvot. Tervetuloa Honkaan Ilona!, sanoo puolestaan päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top