Etsi tältä sivustolta

Saana Hartikainen Honkaan!

Julkaistu

Honka vahvistuu uudella puolustajalla, kun 21-vuotias Saana Hartikainen liittyy joukkueeseen.

Kuopion Pallokissojen kasvatti saapuu Honkaan KuPS:n riveistä, jossa viime kaudella vastuuta tuli kahdeksassa Kansallisen Liigan ottelussa. Lisäksi Hartikainen pelasi viime kaudella lainasopimuksella JyPK:n paidassa seitsemässä liigaottelussa, joissa syntyi myös yksi maali. Hartikainen debytoi pääsarjatasolla kaudella 2018 ja on pelannut urallaan toistaiseksi 57 liigaottelua, ja viimeistellyt kolme maalia.

Olin kuullut Hongasta ja Hongan arjesta paljon hyvää. Tykkäsin myös Hongan ilmapiiristä, mikä joukkueessa vallitsi. Tavoitteeni tulevalle kaudelle on kehittyä pelaajana eteenpäin ja saada vastuuta liigakentillä. Toivon myös, että pystyn omalla panoksellani auttamaan joukkuetta menestymään mahdollisimman hyvin, hän kommentoi siirtoaan Espooseen.

Saana on loistava lisä joukkueeseemme. Hän on nuori pelaaja, jolla on kuitenkin jo monen vuoden kokemus liigatasolta. Uskon, että Saana ei ole vielä saavuttanut täyttä potentiaaliaan. Hän on monipuolinen puolustaja, joka haluaa olla aggressiivinen sekä hyökkäys- että puolustusvaiheessa. Saana on fyysisesti vahva pelaaja ja erittäin älykäs puolustuskaksintaisteluissaan. Hänellä on myös fantastinen nopeuskestävyys, jonka ansiosta hän voi jatkuvasti osallistua hyökkäyksiimme. Saana sopii etsimäämme profiiliin hyökkäävänä puolustajana. Tervetuloa Honka Saana!, päävalmentaja Omar Adlani puolestaan toteaa.

Back to top