Etsi tältä sivustolta

Saara Lappalainen jatkaa Hongassa myös ensi kaudella!

Julkaistu

Honka ja 22-vuotias Saara Lappalainen ovat tehneet jatkosopimuksen. Tuleva kausi on Lappalaiselle jo kuudes Hongan paidassa.

EPS:stä kaudelle 2017 Honkaan siirtynyt Lappalainen nousi nopeasti joukkueen avainpelaajien joukkoon ja pelasi jo avauskaudellaan liigatasolla kahdessakymmenessäkahdessa ottelussa. Yhteensä Lappalainen on pelannut jo 99 ottelua pääsarjatasolla, joten sadas ottelu tulee täyteen tulevalla kaudella.

Keskikentän keskustassa useimmiten nähty Lappalainen pelasi päättyneellä kaudella myös keskuspuolustajana. Hän jatkaa keltamustassa paidassa hyvillä mielin.

Odotan tulevaa kautta innolla ja olen iloinen jatkostani Hongassa! Koen tämän ympäristön hyvänä kokonaisuutena itselleni, sillä pääsen kehittymään laadukkaassa valmennuksessa, hyvissä fasiliteeteissa sekä tekemään töitä hienojen ihmisten kanssa. Yksilönä haluan kehittää pelillisiä taitojani kokonaisvaltaisesti sekä auttaa joukkuetta menestymään. Haluan myös tehdä oman osani siitä, että hitsaudumme joukkueena hyvin yhteen ja olemme ensi kaudella vahvempi Honka!, Lappalainen itse kommentoi.

Olen erittäin tyytyväinen siihen, että Saara jatkaa Hongassa. Hän on kehittänyt peliään erittäin paljon kuluneen vuoden aikana pelatessaan kentällä eri rooleissa. Hän antaa meille erilaisia ​​vaihtoehtoja sekä keskikenttäpelaajana että keskuspuolustajana. Hän on uskomaton pelaaja pallon kanssa, pystyy löytämään ratkaisuja vaikeissa painetilanteissa ja auttaa joukkuetta pitämään pallon hallussaan. Puolustuksessa Saara osaa lukea peliä erittäin hyvin, samalla kun hän auttaa ohjaamaan joukkuetovereitaan. Ennen kaikkea hän on myös hieno tyyppi jolla on hyvät arvot, mikä on tärkeää tässä joukkueessa. Saaralla on kyky saavuttaa vielä uusia tasoja tulevalla kaudella ja odotan innolla sitä kehitystä, päävalmentaja Omar Adlani sanoo.

Back to top