Etsi tältä sivustolta

Ida Heikkinen jatkaa Hongassa!

Julkaistu

Debyyttinsä Kansallisessa Liigassa viime kaudella tehnyt, 2006 syntynyt Ida Heikkinen jatkaa Hongassa 2+1-vuotisella sopimuksella.

Lähes koko uransa Hongassa pelannut Heikkinen debytoi edustusjoukkueessa jo ennen liigakautta, kun hän tuli vaihdosta kentälle Suomen Cupin ottelussa PK-35 Vantaata vastaan. Debyytti Kansallisessa Liigassa tuli heinäkuun lopun vierasottelussa KuPS:ia vastaan ja Heikkinen tui vaihdosta kentälle myös kahdessa seuraavassa ottelussa. Yhteensä Kansallisessa Liigassa minuutteja on kasassa 72.

Nuorisomaajoukkueen vakionimiin kuuluva Heikkinen on monipuolinen pelaaja. Hän on pelannut keskikentällä, laidalla, sekä myös laitapuolustajana. Hongan SM-hopeaa voittaneissa B-junioreissa Heikkinen pelasi tällä kaudella kahdessatoista ottelussa ja teki neljä maalia.

– Uskon, että Honka on minulle paras paikka kehittyä. Täällä on hyvä ilmapiiri ja valmennus on ammattimaista. On ollut hienoa päästä mukaan liigarinkiiin jo näin nuorena ja uskon sen kehittävän minua pelaajana. Odotan ensi kautta innolla ja haluan auttaa joukkuetta menestymään, hän kommentoi jatkosopimustaan.

Ida on loistava nuori pelaaja ja erittäin hyvä pallollisena. Hän otti kuluneen vuoden aikana suuria askelia fyysisesti parantaen nopeuttaan ja voimaansa. Korkean teknisen tasonsa ansiosta hän on pelaaja, joka pystyy pelaamaan useilla eri pelipaikoilla. Hän ymmärtää peliä erittäin hyvin ja osaa soveltaa ohjeita nopeaan tahtiin. “Pikku” on ikäisekseen hyvin kypsä, erittäin älykäs ja nöyrä ihminen, joka ymmärtää edessä olevan kovan työmäärän, sanoo Hongan päävalmentaja Omar Adlani.

Back to top