Etsi tältä sivustolta

Kiitos Hanna!

Julkaistu

Pitkän ja upean liigauran tehnyt Hanna Ruohomaa päätti pelaajauransa tähän kauteen, joten hyökkääjän viimeiseksi liigaotteluksi jäi eilinen ottelu PK-35 Vantaata vastaan.

Euran Pallon kasvatti aloitti liigauransa Porin NiceFutiksessa, josta hän siirtyi TPS:n paitaan. Turussa Ruohomaa pelasi kausilla 2014-2017, iskien parhaimmillaan neljätoista maalia kaudessa. Ennen täksi kaudeksi Honkaan siirtymistä Ruohomaa edusti kolmen kauden ajan HJK:ta. Hongassa vastuuta tuli viidessätoista liigaottelussa.

Yhteensä Ruohomaa pelasi urallaan yksitoista vuotta ja 203 ottelua pääsarjatasolla, joissa syntyi 71 maalia. Hän saavutti myös yhden Suomen mestaruuden ja kaksi SM-hopeaa.

– Kautta edeltävässä lääkärintarkastuksessa todettiin, että tilillä alkaa olla sen verran päävammoja, että on aika laittaa nappikset naulaan ja terveys edelle. Vaikka se olikin shokki ja vaikea asia ensin hyväksyä, olen todella onnellinen siitä, että Suomessa päävammat otetaan vakavasti ja pelaajien terveydestä huolehditaan. Olen erittäin kiitollinen meidän joukkueemme lääkärille Aleksille, joka hoiti sen tilanteen ja oli siinä hetkessä tukena, Ruohomaa kertoo.

– Tämä kausi ei mennyt tuloksellisesti eikä henkilökohtaisesti tavoitteiden mukaan, mutta olen todella iloinen että tulin Honkaan ja sain päättää urani tässä joukkueessa. Meillä on ihan upea joukkue! Olen onnellinen siitä, mitä kaikkea futis on minulle antanut, mihin se on minut tuonut ja kantanut elämässä. Parasta mitä futikselta olen saanut, on kaikki ihmiset jotka olen urani aikana kohdannut.

Honka onnittelee Hannaa hienosta urasta, kiittää ajastaan seurasta ja toivottaa onnea tulevaan!

Back to top