Etsi tältä sivustolta

Info Hongan Kansallisen Liigan kotiottelutapahtumien järjestelyistä

Julkaistu

Ottelutapahtumissa yleisömäärä stadionilla on edelleen rajattu. Suljetut alueet ovat kuitenkin poistuneet, joten katsojat voivat vapaasti valita paikkansa katsomonsa, kuitenkin turvaetäisyydet säilyttäen. Stadionalueella on maskisuositus.

Käsidesiä löytyy sisääntuloporteilta, sekä kioskien ja käymälöiden yhteydestä.

Stadionille pääsee sisään Kansallisen Liigan ja Veikkausliigan kausikortilla tai ostamalla lipun Tiketistä. Suosittelemme hankkimaan lipun etukäteen: https://fchonkanaiset.fi/liput/. Portin yhteydessä on kyltti, jonka QR-koodi ohjaa suoraan lipunmyyntisivulle. Lähimmät Tiketin lipunmyyntipisteet sijaitsevat Esport Arenalla ja Esport Centerissä. Stadionalueella ei ole lipunmyyntipistettä.

Katsojien sisäänkäynti sijaitsee Koivu-Mankkaan tien puolella Pääportti (Gate 2).

Myös akkreditoituneiden sisäänkäynti tapahtuu pääportilta (Gate 2) (Koivu-Mankkaan tien puolella). Akkreditoituneet saavat omat ohjeensa hyväksytyn akkreditoinnin yhteydessä.

Anniskelua otteluissa ei ole. Ottelun käsiohjelma on luettavissa sähköisesti osoitteessa: https://fchonkanaiset.fi/kasiohjelma/

Ethän tule ottelutapahtumaan sairaana tai jos sinulla on minkäänlaisia koronavirustautiin sopivia oireita. Otteluita voit seurata myös Ruutu+ -palvelusta.

Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi. Uusista käytännöistä tiedotamme nettisivuillamme, sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Back to top