Etsi tältä sivustolta

Honka perjantaina PK-35 Vantaan vieraaksi

Julkaistu

Honka pelaa perjantaina 28.5. toisen peräkkäisen vierasottelunsa, kun joukkue kohtaa Myyrmäen stadionilla PK-35 Vantaan. 19.00 alkavaa ottelua voi seurata suorana Ruutu+:n kautta!

Hongan viime ottelut ovat olleet tulosten valossa vaikeita, sillä viimeisestä viidestä ottelustaan keltamustat ovat voittaneet vain yhden. Viime kierroksella joukkue koki tasaisen ottelun jälkeen niukan 2-1 tappion TiPS:n vieraana. Perjantain otteluun Honka lähtee Kansallisen Liigan kuudennelta sijalta. Keltamustien yläpuolella sijoilla neljä ja viisi olevat perjantain vastustaja PK-35 Vantaa ja HJK ovat keränneet kolme pistettä Honkaa enemmän.

– Jaossa on erittäin tärkeät pisteet, jotka jokainen haluaa voittaa. Edelliset pistemenetyksemme ovat olleet hyvin pienestä kiinni. Nyt pyrimme kääntämään ne pienet asiat meidän eduksemme. Kunhan pelaamme varmasti kentän molemmissa päissä, niin pisteet ovat meidän, sanoo yhtä vaille kaikissa kauden liigaotteluissa Hongan maalia vartioinut Sofia Manner.

Manner on pelannut kaudella jo kolme nollapeliä, ja Honka onkin päästänyt seitsemässä ottelussa vain kahdeksan maalia, mikä on sarjan kolmanneksi vähiten. Toisaalta hyökkäyspelaamisessa on kehitettävää, sillä seitsemän tehtyä maalia on sarjassa vasta seitsemänneksi eniten.

Perjantain vastustaja PK-35 Vantaa kuuluu 2010-luvun suurimpiin menestyjiin, sillä seura voitti peräti seitsemästi Suomen mestaruuden. Viime vuosina se on joutunut kuitenkin hakemaan uutta nousua Ykkösestä asti ja pelaa nyt uuden sarjanousunsa jälkeen toista peräkkäistä kauttaan Kansallisessa Liigassa.

Viime kauden päätteeksi seitsemänneksi sijoittunut joukkue tähtää tällä kaudella varmasti korkeammalle. Alkukaudesta Jari Väisäsen valmentama ryhmä on kerännyt seitsemästä pelatusta ottelusta kolmen voiton, kahden tasapelin ja kahden tappion myötä yksitoista pistettä.

Joukkueen paras maalintekijä on viisi maalia laukonut Oona Sevenius. Viime kauden paras maalintekijä Wilma Forsblom on antanut tulitukea kolmella osumallaan. Kapteeni Sanna Saarinen on tarjoillut syötön kolmeen maaliin.

Honka ja PK-35 Vantaa kohtasivat helmikuussa Suomen Cupin lohkovaiheessa. Silloinkin joukkueiden välillä nähtiin tasainen kamppailu, ja lopulta päädyttiinkin pistejakoon 1-1 lukemin. Hongan maalin ottelussa iski Tiia Savolainen.

Suoraan lähetykseen PK-35 Vantaan ja Hongan välisestä ottelusta pääset klikkaamalla tästä!

Back to top