Etsi tältä sivustolta

Honka lauantaina JyPK:n vieraaksi

Julkaistu

Kautensa tasapelillä Ilvestä vastaan avannut FC Honka kohtaa lauantaina toisen kierroksen ottelussa JyPK:n vieraissa. Viitaniemen tekonurmella kello 16.00 alkavaa ottelua voi seurata suorana Ruutu+:n kautta!

Honka oli jonkin verran hallitsevampi osapuoli avauskierroksen Ilves-ottelun avausnelivitosella, mutta vieraat pääsivät siirtymään maalin johtoon ennen taukoa. Ilves lisäsi toisella nelivitosella vielä johtonsa kahteen, ennen kun Hongan vahva painostus tuotti tulosta. Milla Punsar kavensi ja Wilma Spets laukoi kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa Hongan tasoihin. Keltamustat hakivat ahnaasti vielä voittomaaliakin, mutta kun sitä ei nähty, jaettiin pisteet loppulukemin 2-2.

– Nyt on alla kauden eka peli ja pelitahti on tästä eteenpäin kova. Kaikille on varmasti selvää mikä homman nimi on. Meillä on joukkueessa hyvä pöhinä ja kova tahtotila. Olemme valmiita tekemään töitä yhdessä ja nostamaan tasoa niin, että pisteet jäävät takuulla meille. Mahtava fiilis, kun kausi pyörähtänyt käyntiin, kommentoi suurta vastuuta saanut ja joukkueen kapteenistoonkin kuuluva Heini Toivonen.

Hongan tasoitusmaalin Ilvestä vastaan syöttäneelle Niia Salmiselle lauantain ottelu on varmasti erityinen, sillä nopea laitahyökkääjä vaihtoi täksi kaudeksi Hongan paitaan juurikin JyPK:sta.

JyPK:n joukkueesta lähtivät viime kauden jälkeen Salmisen lisäksi mm. Ruotsiin siirtynyt Henna Honkanen, sekä Ahvenanmaalle siirtynyt maalivahti Matilda Nurmi. Myöskään toinen viime kaudella jyväskyläläisten maalia vartioinut vahti Pauliina Tähtinen ei jatkanut joukkueessa tälle kaudelle. Uusia nimiä joukkueessa ovat mm. TPS:stä saapunut Tiia Hirvonen, sekä kansainvälistä kokemusta tuova Claire Oates. Uusi maalivahtikaksikko on Nanna Leivonen-Fanny Söderström. Leivonen pelasi viime kaudella JyPK:n B-junioreissa ja Söderström VIFK:n riveissä Ykköstä.

Viime kaudella Hongan ja JyPK:n kohtaamiset olivat maalien valossa tasaisia. Kotonaan Tapiolassa Honka voitti 2-1 ja vieraissa keltamustien voittolukemiksi kirjattiin 4-3.

Avausottelussaan JyPK kohtasi HJK:n vieraissa. Riikka Liljan osumalla tauolle mentiin tasalukemissa 1-1, mutta toisella nelivitosella helsinkiläiset osuivat kolmesti ja voittivat lukemin 4-1. Molemmat joukkueet hakevat siis lauantaina kauden avausvoittoaan.

Suoraan lähetykseen JyPK-FC Honka ottelusta pääset klikkaamalla tästä!

JyPK-ottelun jälkeen Honka pelaa jälleen kotonaan. Torstaina 29.4. kello 18.30 alkavaan otteluun vieraaksi saapuu PK-35.

Back to top