Etsi tältä sivustolta

Cupin jatkopaikka ratkotaan lauantaina

Julkaistu

Honka kohtaa Suomen Cupin lohkovaiheen toisessa ottelussaan huomenna lauantaina 6.3. TiPS:n. Ottelu pelataan Esport Arenalla kello 14.00 alkaen ilman yleisöä.

Honka kohtasi ensimmäisessä lohkovaiheen ottelussaan toisen pääsarjatason vantaalaisjoukkueen PK-35 Vantaan vieraskentällä. Tasaisessa ottelussa ei maalipaikoilla juhlittu. Kotijoukkue onnistui menemään johtoon, mutta Honka tuli Tiia Savolaisen upealla laukauksella vielä tasoihin ja pisteet jaettiin 1-1 loppulukemin.

Viime kauden päätteeksi Kansallisen Liigan hopeaa juhlinut TiPS on muuttunut viime kaudesta maltillisesti. Pauliina Miettisen luotsaama ryhmä on vahvistunut mm. ulkomailta ja maajoukkuetasoltakin kokemusta tuovalla Tia Hälisellä. Joukkueen avainpelaajistosta mm. Annika Haanpää, Jenna Topra, sekä Oona ja Emmi Siren jatkavat vihreäpaidoissa.

TiPS kärsi Cupin avausottelussaan 1-4 tappion PK-35 Vantaalle. Joukkueen ainoasta osumasta ottelussa vastasi Anna Nurmi.

– Siistiä päästä pelaamaan kauden toinen virallinen ottelu! Meillä on ollut kova pre-season ja odotan innolla sitä, näkyykö se jo nyt positiivisesti pelaamisessamme. TiPS:iä vastaan on aina jännittävä pelata, aivan junioreista saakka pelimme ovat olleet erittäin tasaisia ja usein myös vähämaalisia. Molemmat joukkueet ovat hyvin taitavia, joten huominen ottelu ratkaistaan ennen kaikkea molemmissa bokseissa. Hyvä fiilis ja rentous on tärkeintä, sillä ainakin itse lähden pelaamaan!, puolustaja Nana Yang kommentoi ottelupäivän alla.

PK-35 Vantaa on jo varmistanut paikkansa puolivälieriin, joten lauantain ottelussa on panoksena lohkon toinen jatkopaikka. Voitolla tai tasapelillä Honka menee jatkoon, TiPS:n voittaessa keltamustien Cup-urakka päättyy.

Back to top