Etsi tältä sivustolta

Senja Koskinen torjuu Hongan maalilla myös ensi kaudella

Julkaistu

19-vuotias maalivahti ei ole vielä tehnyt liigadebyyttiään, mutta on ollut jo useasti mukana kokoonpanossa.

Honkaan vuonna 2016 saapunut Koskinen nousi B-junioreiden kautta liigajoukkueen mukaan. Ensimmäistä kertaa hän oli liigajoukkueen kokoonpanossa kaudella 2019 kolmen ottelun verran. Viime kaudella Koskinen oli varamaalivahtina viidessätoista ottelussa ja torjui lisäksi kaksi ottelua FC Honka/2:n maalilla Kakkosessa, sekä yhden ysikymppisen BSM-joukkueen maalilla.

– Hongassa on mahtavaa jatkaa! Meillä on jälleen laadukas jengi koossa, ja odotukseni ovat korkealla. Meillä on huippumaalivahdit ja mitä loistavin maalivahtivalmentaja. Meidän joukkueemme yhteishenkeä ei voita kukaan, Koskinen sanoo.

– Hienoa, että Senja jatkaa meillä Hongassa! On ollut upeaa seurata jo useampi vuosi Senjan kehitysaskeleiden ottamista ja uskon, että tuleva kausi ei tule olemaan tässä poikkeus, vaan hän ottaa vieläkin suurempia askeleita kehityksessä. Senjalla on loistavat kimmoisuusominaisuudet, sekä hyvät perustekniikat. Hän on joukkuepelaaja isolla J:llä ja luo harjoituksiin todella hyvän ilmapiirin omalla persoonallaan, kommentoi puolestaan maalivahtivalmentaja Eemeli Ihalainen.

Back to top