Etsi tältä sivustolta

Daniela Sandås siirtyy Honkaan

Julkaistu

18-vuotias toppari on pelannut kaksi viime kautta pääsarjaa TPS:n paidassa.

Sandås teki debyyttinsä pääsarjatasolla TPS:n paidassa kaudella 2019. Kyseisellä kaudella puolustaja pelasi yhdessätoista ottelussa yhteensä 714 minuuttia. Viime kaudella hän oli joukkueen vakiopelaajia, ja oli avauskokoonpanossa kahta vaille kaikissa otteluissa kellottaen 1370 peliminuuttia. Sandås avasi myös maalitilinsä pääsarjatasolla marraskuussa, iskien TPS:n ottelun ainoan maalin Hongan 4-1 voittoon päättyneessä ottelussa.

– Tuntuu todella hyvältä tehdä sopimus Hongan kanssa. Minut on otettu hyvin vastaan ja odotan todella innolla kauden alkua. Mielestäni meillä on todella hyvä ja tasainen joukkue, ja täällä pystyn varmasti kehittymään. Haluan omalta osaltani tehdä kovaa työtä joukkueen menestyksen eteen, Sandås kommentoi.

Sandås kuuluu myös ikäluokkansa maajoukkueen runkopelaajiin.

– Daniela on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo isoja minuutteja liigatasolla. Hän on rauhallinen ja taitava pelaaja ja uskon, että hänellä on todella kovat tavoitteet kansainvälisille kentille saakka. Olen varma, että pystymme Hongassa tarjoamaan hänelle hyvän ympäristön tavoitteiden saavuttamiseksi, päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä sanoo.

Back to top