Etsi tältä sivustolta

Suvi Kärkkäinen nähdään Hongassa myös ensi kaudella!

Julkaistu

Kaudella 2014 liigadebyyttinsä tehnyt Kärkkäinen on pelannut yhteensä 46 pääsarjaottelua.

23-vuotias keskikenttäpelaaja on edustanut Honkaa jo pitkään. Hän nousi kaudella 2019 joukkueen avainpelaajen joukkoon ja pelasi yhtä vaille kaikissa otteluissa. Kärkkäinen on kärsinyt valitettavista loukkaantumisista, joten viimeisen vuoden aikana pelit ovat jääneet vähiin. Hän odottaakin jo innolla kunnon paluuta kentille.

– Viime kausi oli henkilökohtaisesti todella vaikea, joten hyvillä mielillä odotan jo tulevaa kautta. Tärkeimpinä tavoitteina on tällä hetkellä päästä pelikuntoon vaikeiden loukkaantumisten jälkeen, sekä päästä nauttimaan jälleen pelaamisesta tämän mahtavan joukkueen kanssa, Kärkkäinen kommentoi.

– Suvi on todellinen keskikentän pelintekijä, erittäin taitava ja hyvän peliälyn omaava pelaaja. Erittäin harmillisesti hän on kärsinyt vaikeista loukkaantumisista, mutta kun huomaa millainen intohimo Suvilla on jalkapalloa kohtaan, olen varma, että hän jaksaa tehdä kuntoutuksen sinnikkäästi ja tulla entistä vahvempana takaisin kentälle. Suvi on pitkän linjan honkalainen ja pelaaja, jota joukkueessa todella kaivataan, summaa päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä.

Back to top