Etsi tältä sivustolta

Sonja Ferm Hongan maalivahtiosastolle

Julkaistu

Hongan maalivahtiosaston ensimmäinen nimi kaudelle 2021 on PK-35:den riveistä saapuva Sonja Ferm.

Ferm, 17, pelasi viime kaudella suurimman osan peleistään BSM-sarjassa, jossa hän vartioi PK-35:den maalia seitsemässä ottelussa ja piti niistä kahdessa maalinsa puhtaana. Hän teki myös debyyttinsä pääsarjatasolla kauden kolmanneksi viimeisessä ottelussa KuPS:ia vastaan, pelaten ottelun toisen puoliajan. Lisäksi Ferm oli varamaalivahtina neljässä PK-35:den Kansallisen Liigan ottelussa.

– Haluan olla ensi kaudella parempi maalivahti ja uskon, että Hongassa minulla on todella hyvät mahdollisuudet kehittyä. Täällä on motivoituneita pelaajia, hyvät valmentajat ja laadukkaat treenipuitteet, Ferm sanoo.

Ferm on ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiä. Hongan maalivahtivalmentaja Eemeli Ihalainen on erittäin tyytyväinen siirtoon.

– On mahtavaa saada nuori ja erittäin potentiaalinen maalivahti Honkaan ja päästä tekemään töitä Sonjan kanssa! Sonja omaa kovan työmoraalin lisäksi hyvät tekniset taidot ja ymmärryksen maalivahtipelin taktisista asioista. Hän teki Kansallisen Liigan debyyttinsä viime kaudella PK-35:dessä ja kuuluu tosiaan myös oman ikäluokkansa maajoukkueeseen, Ihalainen kommentoi.

#MeOllaanHonka

Back to top