Etsi tältä sivustolta

Senja Salo vahvistaa Hongan puolustusosastoa

Julkaistu

Hongan puolustusosastolle kaudelle 2021 liittyy viime kaudella seuran B-junioreissa pelannut Senja Salo.

18-vuotias Salo pelasi viime kaudella yhtä vaille kaikissa otteluissa Hongan BSM-hopeaa voittaneessa joukkueessa. Hän iski neljä maalia ja toimi myös joukkueen kapteenina.

Salo on edustanut Suomea ikäluokkansa maajoukkueessa. Hän oli viime kaudella jo kerran mukana liigajoukkueen kokoonpanossa, ja hakee ensi kaudella avausminuuttejaan pääsarjassa.

– Odotan innolla ensimmäistä kauttani naisten joukkueessa. Ympärilläni on loistavia ja määrätietoisia pelaajia, mikä vie myös minua varmasti eteenpäin. Hyvät olosuhteet, ammattimainen ilmapiiri sekä valmennustiimi mahdollistavat tien kehitykselle, Salo kommentoi.

– Senja Salo on Hongan oma kasvatti ja lämmittää aina valmentajan sydäntä, kun on mahdollista nostaa omia junioreita edustusjoukkueeseen. Senja on taitava puolustuspään pelaaja, joka on myös esiintynyt useita kertoja nuorten maajoukkueissa. Hän on erittäin motivoitunut ja hyvä harjoittelija ja uskon, että hänellä on monta vuotta edessä liigatasolla, päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä sanoo.

#MeOllaanHonka

Back to top