Etsi tältä sivustolta

Aino Nurmi jatkaa pitkää Honka-uraansa

Julkaistu

Honkaa vuodesta 2013 edustanut ja pääsarjadebyyttinsä kaudella 2016 tehnyt puolustaja aloittaa jo yhdeksännen kautensa keltamusta paita päällään.

Kuluneella kaudella Nurmi pelasi kahdeksassa Kansallisen Liigan ottelussa. Hän syötti tarkalla läpisyötöllään Vilma Hakalan viimeistelemän 2-1 voittomaalin kotiottelussa JyPK:ta vastaan ottelun loppuminuuteilla.

Lisäksi vastuuta tuli kahden ysikymppisen verran Ykkösessä PKKU:n riveissä, sekä yhdessä FC Honka 2:sen ottelussa Kakkosessa. Koko tähänastisella urallaan 23-vuotias puolustaja on pelannut 29 pääsarjaottelua.

– Jatkan Hongassa hyvillä fiiliksillä. Ammattimainen ympäristö ja taitavat pelikaverit ympärillä tarjoavat loistavan mahdollisuuden kehittyä ja haastaa itseään. Viime kausi ei mennyt omalta eikä joukkueen osalta parhaalla mahdollisella tavalla, mutta uskon, että ensi kaudella tullaan näkemään entistä vahvempi ja parempi Honka, Nurmi kommentoi.

– Aino Nurmi on yksi joukkueen pitkäaikaisimmista pelaajista. Hän on erittäin kova-asenteinen ja sinnikäs harjoittelija, haluaa aina voittaa kaksinkamppailut ja omaa todella hyvän syöttötaidon. Aino on ehdottomasti joukkuepelaaja isolla J:llä, päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä kehuu.

#MeOllaanHonka

Back to top