Etsi tältä sivustolta

Krista Hakala palaa Honkaan

Julkaistu

Viimeksi keltamustaa paitaa vuonna 2017 kantanut keskikenttäpelaaja on edustanut viime kaudet PK-35:ttä.

Hakala, 22, teki pääsarjadebyyttinsä Hongassa kaudella 2015, jolloin hän pelasi kahdessa liigaottelussa. Yhteensä Hongassa kertyi liigaotteluita kaksitoista kappaletta.

Hongasta Hakala siirtyi kaudeksi 2018 PK-35:den riveihin, jossa hän pelasi kaksi kautta Ykköstä. Sarjanousun myötä Hakalakin palasi viime kaudella pääsarjatasolle, ja kuului pihlajamäkeläisten ehdottomiin avainpelaajiin. Hän uurasti nimittäin täydet minuutit jokaisessa kahdeksassatoista liigaottelussa.

– Mahtavaa palata takaisin kasvattajaseuraan! Hongassa on erittäin hyvät olosuhteet kehitykselle ja joukkue on todella motivoitunut. Haluan omalla panoksellani ja omilla vahvuuksillani auttaa joukkuetta menestymään ja uskon että meillä on loistavat mahdollisuudet taistella kärkisijoista ensi kaudella, Hakala sanoo.

– Todella hienoa saada paluumuuttajia takaisin Honkaan. Krista on erittäin taitava pelaaja ja hän pelasi isot minuutit viime kaudella PK-35:dessä. Hän on varmasti myös maajoukkueen listalla tiukassa tarkkailussa. Se kertoo hänen potentiaalistaan, kuten myös viime vuoden kutsu U23-maajoukkueleirille, kommentoi päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä.

#MeOllaanHonka

Back to top