Etsi tältä sivustolta

Eveliina Parikka vahvistaa Hongan hyökkäystä

Julkaistu

Hongan hyökkäys vahvistuu kokeneella nimellä, kun Eveliina Parikka liittyy keltamustiin.

Parikka, 30, pystyy pelaamaan hyökkäyksessä niin laidalla, kuin keskelläkin. Kahdella viime kaudella Parikka on nähty HJK:n paidassa. Viime kaudella hän sai vastuuta jokaisessa kahdeksassatoista liigaottelussa, joissa syntyi yksi maali. Ennen HJK:ta Parikka pelasi kolmella kaudella Ruotsin pääsarjassa, Limhamn Bunkeflon riveissä.

Parikka on kokenut liigapelaaja, sillä pääsarjakausia on Suomen kentiltä kasassa jo yksitoista, otteluita 162 ja maaleja neljäkymmentä. Honka on Parikalle viides seura pääsarjatasolla. HJK:n lisäksi hän on edustanut aiemmin myös Kuusysiä, TiPS:iä ja PK-35 Vantaata. Menestystäkin on tullut, sillä hyökkääjä on ollut voittamassa peräti kuutta Suomen mestaruutta ja kolmea Cup-mestaruutta.

– Minulle on tärkeää, että voin kokeneena pelaajana auttaa joukkuetta ottamaan haluttuja askelia eteenpäin, mutta myös se, että pääsen ympäristöön, jossa minua halutaan kehittää edelleen. Seura ja valmennus Hongassa ovat tätä ajatellen osoittaneet, että olen joukkueeseen sopiva pala tulevalla kaudella, ja se motivoi. Honka pelaa minulle sopivaa suoraviivaista futista, ja täällä on taitavia ja nälkäisiä pelaajia sekä vahva taustatiimi. Odotan innolla, että pääsen hitsautumaan porukkaan kunnolla tulevien viikkojen aikana, Parikka kommentoi.

Päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä on erittäin tyytyväinen Parikan siirrosta.

– Olen todella iloinen, että saamme kovan liigakokemuksen omaavan pelaajan mukaan joukkueeseen. Eveliina on erittäin voitontahtoinen, liukas ja vaarallinen hyökkäyspään pelaaja. Hän tietää mitä voittaminen ja menestys vaatii, ja pystyy varmasti myös näyttämään mallia nuoremmille pelaajillemme.

#MeOllaanHonka

Back to top