Etsi tältä sivustolta

Heini Toivonen puolustaa Hongassa myös ensi kaudella

Julkaistu

Kokenut keskuspuolustaja pelasi ensimmäiset ottelunsa Hongan riveissä viime kaudella. Yhteensä kasassa on yli 100 liigaottelua.

Toivonen, 27, teki viime kaudella paluun kentille loukkaantumisen jäljiltä ja pelasi kolmessatoista Kansallisen Liigan ottelussa. Minuutteja kertyi yhteensä 765. Puolustaja pelasi myös vahvasti sääntöjen puitteissa, sillä hän ei saanut koko kaudella yhtään varoitusta eikä ulosajoa. Ennen Honkaan saapumistaan Toivonen edusti ONS:aa, jossa tilille kertyi kuuden pääsarjakauden aikana 108 ottelua ja 20 maalia.

– Minulla on jatkosta todella hyvät fiilikset. Hongassa on mahtava joukkue ja erittäin hyvä pöhinä. Haluan todella olla osa tätä joukkuetta ja haastaa itseäni kehittymään entisestään, Toivonen kommentoi.

– Heini on kokenut pelaaja, joka tuo meille kaivattua kaksinkamppailuvoimaa. Hän on erittäin hyvä pääpelaaja ja tuo sekä harjoituksissa että otteluissa sellaista kovuutta ja kilpailuhenkeä, jota joukkue todellakin tarvitsee. Heini pääsi viime kaudella pitkän loukkaantumisen jälkeen hyvin joukkueeseen mukaan, mutta uskon, että kun hän nyt saa ehjän talven harjoituskauden alle, niin lupa on odottaa vieläkin enemmän, sanoo päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä.

#MeOllaanHonka

Back to top