Etsi tältä sivustolta

Venla Orkamo jatkaa Hongassa

Julkaistu

Orkamo liittyi joukkueeseen kesken viime kauden ja aloittaa nyt ensimmäisen kokonaisen kautensa Kansallisessa Liigassa.

17-vuotias kesikenttäpelaaja pelasi viime kaudella kuudessa ottelussa, joissa minuutteja kertyi yhteensä 48.

Aiemmalla urallaan Orkamo on pelannut Hongan, EPS:n ja EBK:n, sekä ruotsalaisen Hammarbyn juniorijoukkueissa. Pääsarjadebyyttinsä hän teki viime kaudella TPS:aa vastaan.

– Olen iloinen siitä, että saan jatkaa Hongassa seuraavan kauden. Kun tulin Honkaan Ruotsista keskellä kautta sain jo tatsia siihen, millä tasolla Kansallisessa liigassa mennään. Nyt tavoitteena on saada hyvä kausi ja paljon pelejä alle jatkoa ajatellen. Joukkueessa on hyvä olla ja siellä saa olla täysin oma itsensä. Uskon vahvasti, että ensi kausi tulee olemaan meiltä näyttävä ja menestymme paremmin. Nyt vain täytyy painaa joukkueena paljon hommia ja nautitaan sitten pelaamisesta, kun kausi alkaa, Orkamo sanoo.

– Venla pystyy nuoresta iästään huolimatta pelaamaan kovalla tasolla Kansallisessa Liigassa. Hän on erittäin lahjakas ja taitava pelaaja, joka taistelee jokaisen tilanteen aina loppuun saakka, kommentoi päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä.

#MeOllaanHonka

Back to top