Etsi tältä sivustolta

Wilma Spets pelaa Hongan keskikentällä myös kaudella 2021

Julkaistu

Hongan lisäksi TPS:ssä liigaa pelannut Spets, 21, aloittaa kolmannen kautensa keltamustassa paidassa.

Keskikentällä vahvasti molempiin suuntiin töitä tekevä Spets on kuulunut kahdella viime kaudella joukkueen avainpelaajiin. Päättyneellä kaudella hän pelasi yhtä vaille kaikissa kahdeksassatoista ottelussa ja oli avauskokoonpanossa niistä kuudessatoista. Minuutteja keskikentällä kertyi yhteensä 1402. Kauden aikana Spets onnistui maalinteossa kahdesti, kerran Ilvestä ja kerran JyPK:ta vastaan.

– Tuntuu hyvältä aloittaa jo kolmas kausi Hongassa! Olosuhteet ovat erittäin hyvät ja koen että tämä ympäristö on minulle kokonaisvaltaisesti paras kehittymiseni kannalta. Meillä on huikea joukkuehenki mikä varmasti huokuu myös katsomoon. Taustat ovat ammattitaitoisia ja välittäviä, mikä on minulle tärkeää, Spets kommentoi.

– Odotan jo innolla tulevaa kautta, sillä viime kaudesta jäi paljon hampaankoloon. Vaikean alkukauden jälkeen loppukausi osoitti potentiaalimme ja uskon, että meillä on vielä paljon näytettävää. Henkilökohtainen tavoitteeni on kehittyä entistä enemmän ja auttaa joukkuetta pärjäämään mahdollisimman hyvin, hän sanoo.

Päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälän mukaan Spets on kehittynyt pelaajana koko ajan. Hän kehuu erityisesti keskikenttäpelaajan työmoraalia.

– Wilma Spets pelasi erittäin tasaisen ja vahvan kauden. Hän on pystynyt koko ajan tasaisella tahdilla kehittymään ja uskon, että ensi kaudella hän pystyy ottamaan taas uusia askeleita eteenpäin omassa pelaamisessaan. Wilma on keskikentän työmyyrä, joka tekee uhrautuvasti töitä sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Hän on taitava pallonsuojaaja ja pystyy antavaan erittäin hyviä, oivaltavia syöttöjä, Lappi-Seppälä toteaa.

Back to top