Etsi tältä sivustolta

Toppari Inka Kaivola jatkaa Hongassa

Julkaistu

21-vuotias Kaivola kantoi päättyneellä kaudella suurta vastuuta Hongan puolustuksessa.

Toisen pääsarjakautensa pelannut Kaivola pelasi kauden kahdeksastatoista ottelusta yhtä vaille kaikissa ja peräti kuudessatoista pelissä kertyi täydet yhdeksänkymmentä minuuttia. Koko kauden aikana minuutteja tuli yhteensä 1506.

– Jatkan todella hyvillä fiiliksillä tässä joukkueessa ja ympäristössä. Hyvät harjoitteluolosuhteet ja ammattimainen ilmapiiri tarjoavat mahdollisuuden kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Uskon myös joukkueen pelin kehittyvän entisestään tulevalla kaudella, Kaivola sanoo.

Varman puolustustyöskentelyn lisäksi Kaivola ampui rangaistuspotkuista Hongalle neljä maalia. Myös viime kaudella Kaivola osui pilkulta neljästi, joten kyseessä on erittäin varma rankkareiden laukoja.

– Inka omaa erittäin ammattimaisen ja kovan asenteen. Hän on erittäin hyvä esimerkki siitä, miten sinnikäs ja pitkäjänteinen työ lopulta palkitaan. Inka pystyy pitämään päänsä kylmänä kovissakin paikoissa eikä masennu virheistä. Kahden viime kauden täydellinen saldo rankkareista osoittaa Inkan todella hyvän paineensietokyvyn, kommentoi puolestaan päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä.

#MeOllaanHonka

Back to top