Etsi tältä sivustolta

Hanna Ruohomaa siirtyy Honkaan

Julkaistu

Honka vahvistaa hyökkäystään ensi kaudelle, kun Hanna Ruohomaa siirtyy Espooseen HJK:sta.

Euran Pallon kasvatti Ruohomaa, 26, on pelannut kolme viime kautta HJK:ssa. Pääsarjatasolla hän on pelannut myös NiceFutiksessa ja TPS:ssa, jossa hän iski kaudella 2017 neljätoista liigamaalia. Kaiken kaikkiaan Ruohomaalla on kasassa 190 pääsarjaottelua, joissa on syntynyt 71 maalia. Ruohomaalla on uraltaan yksi Suomen mestaruus ja kaksi SM-hopeaa. Hän tähtää korkealle myös Hongan kanssa.

– Tulen Honkaan todella innostunein ja odottavin fiiliksin. Sopimusneuvottelut hoidettiin todella ammattimaisesti ja sekä pelaajat että taustat ottivat minut lämpimästi vastaan. Uskon tuovani joukkueeseen hyökkäysvoimaa sekä kokemusta. Haluan auttaa joukkuetta menestymään ja palaamaan mitalikantaan ensi kaudella. Joukkueessa on erittäin hyvä ilmapiiri, ja haluan myös omalla panoksellani vaalia ja ylläpitää sitä, sillä se on ehdottomasti yksi tämän joukkueen vahvuuksista. Oli tietysti haikeaa lähteä HJK:sta kolmen kauden jälkeen, mutta olen innoissani päästessäni alaoittamaan pre-seasonin ja valmistautumiseen kauteen 2021 Hongan kanssa, Ruohomaa kommentoi siirtoaan.

– Hanna Ruohomaa on erittäin vahva ja nopea hyökkäyspään pelaaja. Hän on myös erinomainen pääpelaaja. Hanna tuo meidän joukkueeseemme paljon liigakokemusta ja olen erittäin iloinen, että hän pelaa tulevalla kaudella Hongassa, analysoi Hongan päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä.

Back to top