Etsi tältä sivustolta

Tiia Savolainen jatkaa Hongassa

Julkaistu

Savolainen, 23, on pelannut jo seitsemän kautta liigatasolla ja tillillä on yhteensä 124 pääsarjaottelua.

Savolainen saapui Honkaan kaudelle 2019 ja tuleva kausi on siis laitahyökkääjän kolmas keltamustassa paidassa. Päättyneellä kaudella Savolainen pelasi kolmessatoista ottelussa. Hän jakoi kauden päätteeksi viidellä maalillaan Hongan sisäisen maalipörssin toisen sijan Milla Punsarin kanssa. Laitahyökkääjän maali vieraskentällä PK-35 Vantaata vastaan oli yksi kauden upeimmista.

– Mahtavaa jatkaa Hongassa tulevalla kaudella! Odotan, että saisin ehjän pre-seasonin ja pelikauden, jotta olisin vielä vahvempi ensi kaudella. Hongassa on paljon hyviä pelaajia ja toiminta on ammattimaista, Savolainen kommentoi.

– Tiia on nopea hyökkäävä pelaaja, joka on todella taitava tempokuljettamaan, sekä haastamaan ja ohittamaan 1vs1-tilanteissa. Hän omaa myös todella hyvät ja monipuoliset viimeistelytaidot, ja yleensä kun hän maalin tekee, niin ne ovat aika kovaa highlight-kamaa, sanoo puolestaan päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä.

Back to top