Etsi tältä sivustolta

Katja Hakala palaa Honkaan

Julkaistu

Honka saa ensi kaudelle paluumuuttajan, kun Katja Hakala palaa keltamustaan paitaan.

Hakala, 24, saapui Honkaan ensimmäisen kerran jo vuonna 2011. Viimeksi hänet nähtiin keltamustassa paidassa kaudella 2017, jonka jälkeen Hakala on edustanut kahden kauden ajan TPS:aa sekä viime kaudella PK-35:ttä. Vuonna 2016 Hakala pelasi Oxford Unitedin paidassa Englannin kakkostasolla.

– Olen erittäin innoissani sopimuksen solmimisesta Honkaan! On mahtavaa palata takaisin kasvattajaseuraan muutaman vuoden tauon jälkeen. Minut on otettu joukkueessa todella hyvin vastaan ja odotan kauden alkua jo innolla. Hongassa treenataan ammattimaisesti ja taustat tukevat pelaajia jatkuvasti kehittymisessä. Olen valmis tekemään lujasti töitä ja uskonkin, että tällä joukkueella on erinomaiset edellytykset menestyä ensi kaudella, Hakala kommentoi.

Hakala kuului viime kaudella PK-35:den avainpelaajiin. Hän oli avauskokoonpanossa jokaisessa kahdeksassatoissa ottelussa ja pelasi neljässätoista täydet minuutit. Maaleja syntyi kaksi kappaletta.

Monipuolinen Hakala on pelaaja, jonka voi tarvittaessa sijoittaa kentällä moneen eri rooliin. Viime kaudella hän pelasi enimmäkseen laitahyökkääjänä.

– On aina todella iloista saada paluumuuttajia takaisin Honkaan. Se kertoo siitä, että seurasta on jäänyt hyviä muistoja, ja että Katja kokee, että Honka on hyvä paikka tulla takaisin. Katja on erittäin monipuolinen, tekninen, nopea ja taitava pelaaja. Hän pystyy pelaamaan usealla eri pelipaikalla. Parhaiten hän on viihtynyt keskikentän laidalla tai hyökkäyksessä, mutta pystyy pelaamaan tarvittaessa myös laitapuolustajan paikkaa. Lisäksi Katjalla on hyvä maalivainu ja hän osaa olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Toivotan Katjan todella lämpimästi tervetulleeksi joukkueeseen, summaa Hongan päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä.

Back to top