Etsi tältä sivustolta

Nana Yang nähdään keltamustassa paidassa myös ensi kaudella

Julkaistu

19-vuotias laitapuolustaja on pelannut nyt kaksi kautta pääsarjatasolla ja noussut nopeasti Hongan avainpelaajien joukkoon.

Yang oli kuluneella kaudella yksi joukkueen eniten pelanneista pelaajista, sillä häneltä jäi väliin vain yksi ottelu. Kaikissa muissa minuutteja tuli täydet yhdeksänkymmentä. Yangin mukaan Hongassa jatkaminen myös tulevalla kaudella oli helppo ratkaisu.

– Olen todella iloinen siitä, että jatkan Hongassa! Minulle on erittäin tärkeää, että meillä on hyvä joukkue, missä saan olla ihan oma itseni, ja jossa on ihania kavereita ympärillä. Sen lisäksi täällä pystyy kehittymään pelaajana, joten Hongassa jatkaminen tuntui luontevalta. Meillä on joukkueessa tajuttoman kova pöhinä, ja nämä ihmiset tekevät jalkapallosta vielä kymmenen kertaa kivempaa. Pitää aina miettiä mikä ympäristö on itselle kokonaisvaltaisesti paras, sillä se ruokkii kehittymistä eniten. Meillä on myös loistavat taustat, jotka välittävät pelaajista ja haluavat todella auttaa, Yang sanoo.

Maajoukkueen vakiopelaajiin monessa ikäluokassa kuulunut Yang on pelannut nyt yhteensä 39 liigaottelua, joissa on syntynyt myös yksi maali. Ensi kaudelle ykköstavoitteena on nostaa joukkueen sijoitus korkeammalle.

– Odotan jo nälkäisenä seuraavan kauden alkua! Viime kaudella alkumme oli vaikea ja vasta lopussa pääsimme oman pelimme makuun. Nyt meillä on hyvin aikaa kehittyä fyysisesti ja teknisesti, jotta ensi kaudella Honka yltää korkeammalle sijoitukselle! Vamos! Me ollaan Honka!

Päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä pitää Yangia yhtenä sarjan huippupuolustajista.

– Nana on vakiinnuttanut itselleen paikan Kansallisen Liigan puolustajien eliitistä. Hän on erittäin taitava, omaa hyvän vasemman jalan ja näkee peliä todella hyvin. Nana on poikkeuksellinen pelaaja, joita ei Suomessa liikaa ole. Uskon, että hänellä tulee olemaan erittäin valoisa tulevaisuus myös kansainvälisillä kentillä.

#MeOllaanHonka

Back to top