Etsi tältä sivustolta

Saara Lappalainen jatkaa Hongassa

Julkaistu

Keskikenttäpelaaja Saara Lappalainen (21), nähdään Hongan paidassa myös tulevalla kaudella. Lappalaiselle tuleva kausi on viides keltamustissa.

Lappalainen on kuulunut ja monta vuotta Hongan avainpelaajiin. Päättyneellä kaudella häneltä jäi otteluita väliin loukkaantumisen takia, mutta kaiken kaikkiaan peliminuutteja kertyi kolmessatoista ottelussa yhteensä 775.

Lappalainen on innoissaan jatkosta Hongassa ja lähtee tulevaan kauteen hyvillä mielin.

– Mahtavaa saada jatkaa Hongassa! Meillä on aivan huippujoukkue ja uskonkin, että meillä on vielä paljon näytettävää sekä iso potentiaali kehittyä. Tapiolassa on myös erittäin hyvät harjoitusolosuhteet, jotka mahdollistavat ammattimaisen ympäristön kehitykselle. Ensi kaudella uskonkin, että kentällä nähdään entistä nälkäisempi sekä kypsempi Honka ja on mahtavaa saada olla osa sitä! Itse toivon saavani ehjän kauden loukkaantumisten osalta, jotta pääsen antamaan täyden panokseni tämän joukkueen eteen, hän kommentoi.

Päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälän mukaan Lappalaisella on hyvät ominaisuudet sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan.

– Saara on pitkän linjan honkalainen. Hän on erittäin työteliäs pelaaja, joka on hyvin älykäs etenkin puolustussuuntaan huolehtimaan joukkueen tasapainosta. Lisäksi Saara omaa todella hyvät kyvyt pelata ahtaissa tiloissa ja rakentaa hyökkäyksiä ja maalipaikkoja alhaalta asti, hän summaa.

#MeOllaanHonka

Back to top