Etsi tältä sivustolta

Milla Punsar jatkaa Hongan riveissä

Julkaistu

Hongan kapteenina kaksi viime kautta toiminut Milla Punsar (23), jatkaa joukkueessa myös tulevalla kaudella.

Monipuolinen Punsar on pelannut sekä keskikentällä että hyökkäyksessä. Päättyneellä Kansallisen Liigan kaudella hän pelasi seitsemässätoista ottelussa yhteensä 1394 minuuttia. Maaleja Punsar iski viisi, joukossa mm. upeat yläkulmalaukaukset HJK:ta ja TPS:aa vastaan.

Kauden lopulla Punsar valittiin pelaajien toimesta Kansallisen Liigan loka-marraskuun pelaajaksi. Hän on itse erittäin tyytyväinen jatkosopimukseen.

–  On hienoa jatkaa Hongassa! Aina kun pelipäivänä saa pukea keltamustan paidan päälle, on fiilis mahtava! Meillä on Tapiolassa erinomaiset puitteet ammattimaiseen harjoitteluun. Tämä on nyt kolmas kausi tämän pelaajarungon kanssa ja uskon, että se tulee näkymään otteissamme tulevalla kaudella, hän sanoo.

Honka sijoittui viime kaudella lopulta viidenneksi. Punsarin mukaan joukkueen kausi ei mennyt täysin tavoitteiden mukaan, mutta loppukauden vahva vire tyydyttää.

– Viime kausi ei ollut meille mikään helpoin. Kesällä pelaamisestamme puuttui rentous ja hävisimme otteluita. Olen kuitenkin tyytyväinen loppukauteen. Onnistuimme kääntämään useamman maalin tappioita voitoiksi, saimme hyvin pisteitä ja päästimme vähemmän maaleja. Mielestäni se osoittaa henkistä kasvua.  Pääsimme vaikean jakson yli, pelasimme rennosti ja omalla tasollamme.

Päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä pitää Punsaria erittäin tärkeänä pelaajana joukkueelle.

– Milla on ehdottomasti yksi sarjan mielenkiintoisimpia pelaajia. Olen todella iloinen hänen puolestaan, että pelaajat valitsivat hänet loka-marraskuun pelaajaksi. Milla pystyy kantamaan kapteenina suurta vastuuta joukkueesta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Tänä vuonna hänen roolinsa muuttui keskikentällä entistä enemmän box-to-box pelaajaksi ja hän täytti tämän roolin vaatimukset todella upeasti, Lappi-Seppälä toteaa.

#MeOllaanHonka

Back to top