Etsi tältä sivustolta

Eevi Sutela pelaa Hongassa myös ensi kaudella

Julkaistu

Päättyneellä kaudella ensimmäiset ottelunsa Hongassa pelannut Eevi Sutela (19), nähdään Hongan paidassa myös ensi kaudella.

Sutela on mikkeliläisen PU-62:n kasvatti ja siirtyi Honkaan HFA Märskystä päättyneelle kaudelle. Debyyttinsä Kansallisessa Liigassa Sutela teki jo kauden avausottelussa, kun hän tuli vaihdosta kentälle ottelun viimeiseksi puolituntiseksi. Yhteensä Sutela pelasi Hongan paidassa kolmessatoista liigaottelussa 421 minuuttia. Lisäksi hän pelasi yhden ysikymppisen Ykkösessä PKKU:n paidassa.  

– Odotan innolla toista kauttani Hongassa. Viime kauden aikana pääsin hyvin mukaan joukkueeseen ja nyt tuntuu mahtavalta jatkaa hommia ja tavoitella suurempaa menestystä ensi kaudella tutun joukkueen kanssa, Sutela kommentoi.

– Eevi on erittäin taitava keskikenttäpelaaja ja omaa silkkisen kosketuksen. Sen todella näkee, että hän on käyttänyt erittäin paljon aikaa pallon kanssa harjoitellen. Eevi on myös työteliäs puolustussuuntaan ja pystyy voittamaan fyysisiä kaksinkamppailuja ja pääpalloja. Hän on lisäksi erittäin positiivinen persoona ja joukkueen ilopilleri, jolla on aina pilke silmäkulmassa, sanoo puolestaan päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä.

#MeOllaanHonka

Back to top