Etsi tältä sivustolta

FC Honka ja KuPS pistejakoon

Julkaistu

FC Honka ja KuPS tarjosivat Tapiolan urheilupuiston yleisölle jännittävän ja tasokkaan kamppailun sarjapisteistä. Ottelussa nähtiin yhteensä neljä maalia ja lopulta pisteet päädyttiin jakamaan loppulukemin 2-2.

Avausjakso

Honka loi ottelun ensimmäisen maalipaikkansa viidennellä peliminuutilla. Aino Vuorinen pelasi pallon Tiia Savolaiselle, jonka laukauksen KuPS-vahti Emma Immonen onnistui kuitenkin torjumaan.

13. minuutilla Ella Vanhanen pääsi laukomaan boksin sisältä, mutta laukaus kiertyi ohi Honka-maalin.

Hongan nopea vastahyökkäys tuotti tulosta 34. minuutilla. Savolainen vapautti Milla Punsarin läpiajoon, ja Nanne Ruuskanen joutui kaatamaan Honka-kapteenin rangaistuspotkun arvoisesti. Inka Kaivola laukoi varmasti pilkulta Hongan 1-0 johtoon.

Enempää maaleja ei avausjaksolla nähty, joten taukoa lähdettiin viettämään Hongan maalin johdossa.

Toinen jakso

Honka sai lisää aihetta juhlaan kun toista nelivitosta oli pelattu viitisen minuuttia. Kotijoukkue siirtyi 2-0 johtoon Dana Leskisen lähetäisyydeltä viimeistelemällä maalilla.

Vierasjoukkue tuli maalin päähän 65. minuutilla, kun Gentjana Rochi laukoi rangaistuspotkun verkkoon. Pauliina Nuora oli rankkarissa hyvin mukana, mutta ei aivan saanut torjuttua laukausta.

Hongan kova prässi aiheutti KuPS-puolustukselle ongelmia läpi ottelun. 71. minuutilla Jasmin Leppioja pääsi harhasyötön myötä laukomaan, mutta Immonen venyi vielä pallon tielle ja KuPS-puolustus sai hoidettua jatkotilanteen kulmapotkuksi.

Viitisen minuuttia myöhemmin KuPS oli lähellä tasoitusta. Nuora venytti kuitenkin ottelun komeimpaan torjuntaan ja sai ohjattua Vanhasen laukauksen kulmapotkuksi.

KuPS onnistui kuitenkin tulemaan vielä tasoihin, kun Roosa Ärväksen lähettämä vapaapotku painui 86. peliminuutilla Hongan verkkoon.

Hongalla oli vielä lisäajalla paikka voittomaaliin, mutta Vilma Hakalan laukaus kolahti KuPS-maalin tolppaan. Näin lopputulokseksi kirjattiin jännittävien vaiheiden jälkeen tasapeli 2-2.

– Tasapeli harmittaa paljon, koska tänään meillä oli rahkeet voittaa ja mielestämme pelasimme hyvin. Pystyimme puolustamaan niin, että emme antaneet tilaa KuPSin vaarallisille hyökkääjille ja vastaavasti pystyimme itse rakentamaan hyviä hyökkäyksiä. Mutta nyt ei voi muuta kuin siirtää katseet kohti ensi viikon peliä TPS:ää vastaan. Silloin toivottavasti jatkamme hyvää peliämme ja pääsemme taas maalinteon makuun, kommentoi Hongan puolustaja Nana Yang ottelun jälkeen.

Hongan kausi tosiaan jatkuu kotiottelulla. Viikon päästä lauantaina 12.9. vieraaksi Tapiolan urheilupuistoon saapuu TPS. Ottelu käynnistyy kello 15.00. Tervetuloa!

Hongan kokoonpano:
#8 Aino Vuorinen
#9 Jasmin Leppioja (87′ Riikka Hannula)
#12 Pauliina Nuora (MV)
#14 Wilma Spets
#15 Inka Kaivola
#17 Tiia Savolainen (82′ Vilma Hakala)
#19 Rebecca Kindstedt (73′ Tia Painilainen)
#21 Katarina Naumanen
#32 Dana Leskinen
#77 Milla Punsar
#88 Nana Yang

Vaihdossa: #6 Heini Toivonen, #22 Senja Koskinen, #24 Suvi Kärkkäinen, #28 Eevi Sutela

Back to top