Etsi tältä sivustolta

FC Honka kohtaa lauantaina kotikentällään TPS:n

Julkaistu

FC Honka pelaa kotikentällään Tapiolan urheilupuiston nurmella jälleen ylihuomenna lauantaina 12.9. Vieraaksi kello 15.00 alkavaan otteluun saapuu TPS.

FC Honka on ollut viime otteluissaan kelpo vireessä, sillä se on pelannut viimeiset neljä ottelua ilman tappiota. PK-35 Vantaa ja Ilves ovat kaatuneet keltamustien käsittelyssä, ja KuPS:ia ja TiPS:ia vastaan on päädytty pistejakoon.

Honka lähtee otteluun sarjan kuudennelta sijalta. Voitolla sillä on mahdollisuus nousta tasapisteisiin viidentenä olevan, toistaiseksi ottelun enemmän pelanneen PK-35:den kanssa. Kolmas sija on kuuden pisteen päässä, joten mitaleillekin keltamustilla on vielä hyvät mahdollisuudet.

– Odotan innolla lauantain ottelua vanhaa seuraani vastaan, missä pelaa paljon tuttuja. TPS on ollut meille vaikea vastustaja ja tästäkin tulee varmasti jännittävä ottelu. Olemme harjoitelleet hyvin ja keskittyneet vahvuuksiimme, joiden avulla menemme hakemaan kolme pistettä lauantaina. Omalla kohdalla ottelussa on myös pieni erityinen kipinänsä, sillä vastustajan riveistä löytyy pikkusiskoni, kommentoi Hongan keskikenttäpelaaja Wilma Spets.

Sisko Viivi Spets onkin saanut vastuuta TPS:n paidassa tällä kaudella, sillä minuutteja on tullut jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussa.

Spetsin lisäksi nykyhonkalaisista aiemmin urallaan TPS:ää on edustanut myös huippuvireeseen viime otteluissa noussut Tiia Savolainen. Laitahyökkääjä on laukonut neljään viime otteluun kolme maalia.

Vierailija TPS:lle kausi on ollut vaikea. Joukkue on onnistunut keräämään kahdestatoista ottelusta vain yhden tasapelipisteen ja löytyy sarjan viimeiseltä sijalta. Turkulaisia ei sovi kuitenkaan lainkaan aliarvioida, sillä esimerkiksi sarjan kaksi kärkijoukkuetta, Åland United ja TiPS ovat onnistuneet voittamaan mustavalkoiset vain niukasti 1-0. TPS:n suurin ongelma on ollut maalinteko, sillä se on tehnyt vain kolme maalia. Toiseksi pienin maalisaldo on PK-35:dellä, kolmetoista osumaa.

Honka ja TPS kohtasivat myös talvella Suomen Cupissa, jolloin Honka vei voiton Jasmin Leppiojan osumalla. Viime liigakaudella joukkueet kohtasivat kahdesti. Turussa päädyttiin pistejakoon numeroin 1-1 ja Espoossa keltamustat olivat parempia luvuin 1-0.

FC Honka-TPS käynnistyy Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 12.9. kello 15.00 alkaen. Otteluun on vapaa sisäänpääsy, joten saavu ehdottomasti paikalle kannustamaan Honka voittoon!

Muistathan pitää ottelutapahtumassa huolta turvaväleistä. Älä saavu edes hieman sairaana otteluun, vaan nauti huippujalkapallosta silloin kotona Ruutu+:n kautta.

Back to top