Etsi tältä sivustolta

Keskikentän ankkuri Suvi Kärkkäinen jatkosopimukseen

Julkaistu

 

Kärkkäinen, 22, pelasi ensimmäiset liigaottelunsa jo vuonna 2014. Hän nousi viime kaudella suureen rooliin Hongan keskikentällä.

Kärkkäinen pelasi viime kaudella yhtä vaille kaikissa liigaotteluissa ja kellotti yhteensä 1462 minuuttia. Päätös jatkaa keltamustassa paidassa oli helppo.

— Innolla odotan jatkoa Hongassa. Viime kausi oli meiltä hyvä ja tulemme varmasti menemään eteenpäin monella osa-alueella tulevalla kaudella, Kärkkäinen kommentoi jatkosopimustaan.

Kärkkäinen loukkaantui ikävästi kauden päätösottelussa HJK:ta vastaan. Hän lähtee kuitenkin itsevarmana tekemään paluuta pelikuntoon.

— Henkilökohtaisesti kauteni tulee olemaan hieman erilainen harmittavan loukkaantumisen vuoksi, mutta tavoitteena on hoitaa kuntoutuminen niin hyvin, että kunnossa ollaan aikataulun mukaisesti, hän sanoo.

Hongan päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä pitää Kärkkäisen vahvaa pelaamista molempiin suuntiin erittäin tärkeänä joukkueelle.

— Suvi on työteliäs keskikentän moottori. Hyvän tekniikan ja pelikäsityksen ansioista hän pystyy rakentamaan vaarallisia hyökkäyksiä. Myös puolustussuuntaan hän on vahva voittamaan palloja omalle joukkueelleen. Harmittavasti hän loukkasi polvensa kauden viimeisessä pelissä, mutta toivon hänelle voimia kuntoutusjaksoon. Suvia kaivataan varmasti kentälle mahdollisimman pian, Lappi-Seppälä summaa.

 

#Honka2020

Back to top