Etsi tältä sivustolta

Puolustaja Rebecca Kindstedt ja FC Honka jatkosopimukseen

Julkaistu

 

Rebecca Kindstedt, 22, jatkaa keltamustissa myös ensi kaudella. Alkava kausi on sekä laitapuolustajana että topparina pelaavan Kindstedtin toinen Hongan paidassa.

HJK:sta Honkaan viime kaudeksi saapunut Kindstedt pelasi avauskaudellaan Espoossa kolmetoista ottelua. Hän iski myös yhden maalin, joka syntyi elokuun loppupuolen vierasottelussa JyPK:iä vastaan. Päätös jatkaa Hongassa oli puolustajalle helppo.

— Odotan mielenkiinnolla toista kauttani Hongassa ja uusien valmentajien ja pelaajien tuomia muutoksia. On hienoa lähteä kohti uutta kautta tutuksi tulleessa ympäristössä ja mahtavien ihmisten kanssa, Kindstedt kommentoi.

Kindstedt vietti ennen Honkaan siirtymistään kolme kautta HJK:ssa. Sen lisäksi hän on edustanut urallaan VJS:ää, LePaa ja HPS:ää. Päävalmentaja Rosa Lappi-Seppälä kehuu erityisesti Kindstedtin työmoraalia ja fysiikkaa.

— Rebecca on luotettava puolustaja, joka osallistuu aktiivisesti myös pelinavaamiseen. Hän on vahva kaksinkamppailuissa ja tekee ahkerasti töitä joukkueen eteen, Lappi-Seppälä sanoo.

Myös puolustajan monipuolisuus ja asenne ovat Lappi-Seppälän mukaan tärkeitä Hongan joukkueelle.

 — Rebecca on monipuolinen ja sopeutuvainen pelaaja, joka pystyy pelaamaan niin topparina kuin laitapuolustajana. Hänen suoritustasonsa on aina tasaisen korkealla tasolla.  Kovan harjoittelumotivaation ansioista hän pystyy varmasti myös vielä kehittymään paljon, Lappi-Seppälä summaa.

 

#Honka2020

 

Back to top