Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga Yläloppusarja 2018: JyPK – FC Honka

Julkaistu

Hongan loppukauden tiivis otteluputki saa jatkoa lauantaina, kun joukkue matkaa Jyväskylään JyPK:n vieraaksi. Lyhyt palautumisaika keskiviikon UWCL-ottelusta on käytetty hyvin huolellisesti ja espoolaisryhmä on jo valmis kotimaan sarjan koitokseen.

Joukkueiden kaksi aiempaa kohtaamista tämän kauden Naisten Liigassa ovat olleet tasaisia. Tapiolassa pisteet tasattiin lukemin 1-1 ja Jyväskylässä pelattu, Hongan 4-0 voittoon päättynyt ottelu, oli myös tuloksesta huolimatta tasainen.

Ottelussa nähdään kaksi tämän kauden Naisten Liigan maalipörssin kärkeä, kun Gentjana Rochi (17 maalia) ja Ella-Rosa Huusko (11 maalia) nähtäneen molemmat pelikentällä.

Kommentit

Hongan Elli Pikkujämsä nostaa esille JyPK:n nopeat hyökkäykset:

“JyPK-peli on nyt jo kolmas peli viikkoon ja tässä kohtaa on tärkeää keskittyä palautumiseen, jotta saa taas kentällä kaiken irti. JyPK on hyvä joukkue, joka ansaitsi paikkansa yläloppusarjassa. Joukkue on vaarallinen ja nopeasti hyökkäävä, joten täytyy koko ajan olla tarkkana. Peliin lähdetään tietysti täysillä hakemaan kolmea pistettä, sillä kaikki pisteet vielä merkkaavat!”

Naisten Liigan ylemmän loppusarjan ottelu JyPK – FC Honka pelataan Jyväskylässä Harjun stadionilla lauantaina 15.9. kello 17:00 alakaen.
Back to top