Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga 2018: TiPS – FC Honka

Julkaistu

Naisten Liiga palaa lauantaina juhannustauolta. FC Hongalle paluu otteluiden pariin tarkoittaa jälkeen paikalliskamppailua, sillä joukkue suuntaa Tikkurilan Palloseuran vieraaksi Vantaalle.

Sarjan häntäpäässä majaileva TiPS on viime aikoina esittänyt pirteitä otteita. Kauden avausvoitto on vielä saavuttamatta, mutta joukkue nappasi pisteen sarjakärki HJK:n vieraana juuri ennen taukoa. Vantaalaisten toistaiseksi tehokkain maalintekijä on HJK-ottelussakin osunut Nora Lehto.

Honka koki kauden toisen tappionsa juuri ennen taukoa kun PK-35 Vantaa vei pisteet Espoosta. Sarjassa neljäntenä oleva Honka on edelleen hyvällä iskuetäisyydellä, viiden pisteen päässä HJK:sta.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran keväällä. Tällöin Honka vei Ella-Rosa Huuskon toisen jakson hattutempun avulla ottelun lukemin 4-0.

PK-35 Vantaa -otteluun loukkaantumisestaan toipunut Huusko uskoo taukoa edeltäneen tappion näkyvän joukkueen otteissa:

“Ensinnäkin, ihan mahtavaa palata juhannustauolta taas takaisin tositoimiin. Koko joukkueella on kauhea voitonnälkä viimeisimmän sarjapelin jäljiltä ja uskon että se tulee lauantaina näkymään Tikkurilassa.”

“Viime Tips kohtaamisesta on jo vierähtänyt pitkä tovi ja jos heidän viimeisimpään tulokseen HJK:ta vastaan on uskominen, niin joukkue on mennyt pelissään isoja harppauksia eteenpäin. Lähtemättä kuitenkaan millään tavalla takki auki tulevaan otteluun, niin kyllä kentällä pitäisi näkyä että vastakkain ovat yksi kärkijoukkueista ja tämän hetkinen sarjajumbo.”

“Lauantaina siis vedetään taas ne kuuluisat työhaalarit niskaan ja käydään hakemassa tärkeät kolme pistettä Tapiolaan.”

Loppukeväästä Hongan rinkiin liittynyt Sini Laaksonen odottaa haastavaa kamppailua:

TiPS on nuori ja työteliäs joukkue, josta löytyy taitavia yksilöitä. Suurin osa pelaajarungosta on pelannut yhdessä jo vuosia ja he ovat yhtenäinen sekä juoksuvoimainen joukkue. Etenkin TiPS:n viime pelien perusteella odotan erittäin nälkäistä ja vaikeaa vastustajaa, joka ei tule missään nimessä päästämään meitä helpolla tulevana launtaina. Luotamme kuitenkin omaan peliimme ja lähdemme tekemään hyvää suoritusta lauantaina Tikkurilaan.

Naisten Liigan ottelu TiPS – FC Honka pelataan Hiekkaharjun Urheilupuiston nurmella lauantaina 7.7. kello 14:00 alkaen.
Ottelu on mukana Veikkauksen pitkävedossa ja kohteet löytyvät osoitteesta: veikkaus.fi/pitkaveto
 
Back to top