Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga 2018: JyPK – FC Honka

Julkaistu

Naisten Liigan runkosarjasta on FC Hongan osalta jäljellä kaksi ottelua. Ensimmäinen näistä pelataan lauantaina, kun espoolaiset matkaavat Jyväskylään JyPK:n vieraaksi.

JyPK on jatkanut viime kauden loppupuolella alkanutta hyvää virettään, ja on sarjataulukossa viidentenä, yhdeksän pistettä Honkaa perässä, kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Jyväskyläläisten tehokkaimpana on häärinyt koko Naisten Liigan maalipörssiä johtava Gentjana Rochi, jolla on kasassa 14 liigaosumaa. Seuraavana perässä tulevat maalipörssin 13. tilaa jakavat Lavdije Begolli ja Henna-Riikka Honkanen, jotka molemmat ovat osuneet maalipuiden väliin viidesti.

FC Hongalla on viimeaikoina ollut hieman alkukautta vaikeampi jakso. Sarjakauden alussa hyvin sujunut maalinteko on kangistellut viimeisten otteluiden aikana. Saldona kolmesta viimeisimmästä pelistä on kaksi tehtyä maalia. Mikään ei kuitenkaan ole menetetty, sarjaa johtava HJK on viiden pisteen päässä espoolaisista. Hongan maalipörssiä johtaa Ella-Rosa Huusko, joka on kymmenellä maalillaan liigan pörssissä Rochin jälkeen toisena. Huuskoa säestää Milla Punsar, jolle osumia on kertynyt kuusi.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran toukokuussa. Tuolloin jyväskyläläiset onnistuivat Hongan hallinnasta huolimatta kampeamaan vieraspisteen mukaansa Tapiolasta. Lopputulos oli Kaisa Rankin ja Tiia Tiaisen maalien myötä 1-1.

Hongalla on JyPK-ottelun jälkeen edessä uusi haaste, kun vielä ennen runkosarjan päätöstä joukkue matkaa naisten Mestareiden Liigan karsintaturnaukseen. Lisäksi väliin mahtuu keskiviikkona pelattava Naisten Suomen Cupin ottelu. 

Kommentit

Naisten Liigan ottelu JyPK – FC Honka pelataan 28.7. kello 14:00 alkaen Vaajakosken Liikuntapuistossa.
Ottelu on mukana Veikkauksen pitkävedossa ja kohteet löytyvät osoitteesta: veikkaus.fi/pitkaveto

Hongan Suvi Kärkkäinen uskoo valmistautumisen sujuneen onnistuneesti:

“Huomenna pienen tauon jälkeen vieraspeli, kun matkustetaan Jyväskylään JyPK:n vieraaksi. JyPK varmasti tulee antamaan kovan vastuksen kotikentällään, mutta meillä on loistava valmistautuminen jälleen peliä varten ja kaikki tarvittava tieto JyPK:n kaatoa varten. Me ollaan valmiita taistelemaan täysi pistepotti Espooseen!”

Back to top