Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga 2018: Ilves – FC Honka

Julkaistu

Naisten liiga jatkuu lauantaina täydellä ottelukierroksella. FC Hongalle viikonloppu tuo mukanaan vierasmatkan Tampereelle, jossa vastaan asettuu viime kauden sarjavitonen Ilves.

Tupsukorvien alkukausi on ollut vaikea. Avausottelussa joukkue ylsi 1-1 tasapeliin TPS:n, kanssa mutta tätä ovat seuranneet maalin tappiot sekä HJK:lle että Pallokissoille. Ilveksen toistaiseksi ainoan liigaosuman iski Johanna Salmijärvi.

Honka vuorostaan lähtee vierailulle hyvässä vireessä. Kolmen voitokkaan ottelun jälkeen joukkueen maalisuhde on 11-0. Espoolaiset ovat ottaneet selvälukuiset voitot HJK:sta, ONS:sta ja TiPS:stä, vaikka ajoittaisia heikompia jaksoja otteluiden sisällä onkin tullut. Joukkueen maalinteko on edelleen onnistunut laajalla rintamalla, vaikka Ella-Rosa Huusko repikin eroa joukkuetovereihinsa TiPS-ottelun hattutempullaan.

Hongan riveissä toistaiseksi täydet minuutit pelannut Kaisa Ranki löytääkin otteista parantamisen varaa ennen matkaa Tampereelle:

“Tampereelle on aina mukava matkata. Vastassa on varmasti energinen ja nälkäinen Ilves, joka haluaa kasvattaa pistetiliään. Meillä alkukausi on mennyt tuloksellisesti hyvin, mutta pelillisesti on vielä parannettavaa. Olemme kuitenkin onnistuneet pelaamaan kollektiivisesti ja maalintekovastuukin on jakautunut useammalle pelaajalle. Uskon, että Kaupin tekonurmella tullaan näkemään vauhdikas ja viihdyttävä ottelu. Meidän täytyy jälleen tehdä yhdessä töitä ja onnistua, jos haluamme että pisteet lähtee Espooseen.”

Naisten Liigan ottelu Ilves – FC Honka pelataan lauantaina 21.4. kello 16:00 alkaen Kaupin tekonurmella.
Back to top