Etsi tältä sivustolta

Yläloppusarja 2017: PK-35 Vantaa – FC Honka

Julkaistu

Otteluennakko

Lauantain Naisten Liigan päätöskierrokselta ei panoksia puutu. Honka lähtee haastamaan mestaruuttaan puolustavaa PK-35 Vantaata sarjajohtajien kotikentälle. Ottelun lähtökohdat ovat selkeät. Kotijoukkueelle riittää tasapeli, kun taas Honka vie voittaessaan mestaruuspokaalin Espooseen.

Kauden otteluita on turha lähteä kertaamaan. Molemmat joukkueet ovat pelanneet hyvän kevään ja kesän, ja kaksikko eroittui muista joukkueista jo runkosarjan päätteeksi. Syyskierros on nyt loppuhuipennusta vailla, eikä aiemmilla otteluilla ole nyt merkitystä.

Honka lähtee lauantain koitokseen positiivisissa tunnelmissa. Joukkueesta huokuu keskittyneisyys ja taisteluhenki. Hieno kausi olisikin nyt mahdollista kruunata mestaruudella yhdeksän vuoden tauon jälkeen.

Joukkueen kapteeni Anna Auvinen iloitsee viimeisen kierroksen panoksista:
“Olemme koko kauden pyrkineet elämään hetkessä ja yksi peli kerrallaan. Se että pelaamme kauden viimeisessä pelissä mestaruudesta, kertoo että olemme tehneet asioita todella hyvin kauden aikana. On hienoa, että panokset ovat säilyneet päätöskierrokselle asti!”

“Olen luottavaisin mielin, olemme valmistautuneet hyvin ja meillä on kaikki tarvittava voittoon lauantaina!”

Kapteenistoon kuuluva maalivahti Paula Myllyoja uskoo vahvasti joukkueeseensa:
“Älyttömän hieno päivä tulossa! Ollaan tosi innossamme ja luottavaisin mielin valmistauduttu tähänkin otteluun. Meillä on erinomainen rutiini ja kauden jokaiseen otteluun kun on valmistauduttu niin hyvin kuin voi, niin tämänkin viikon toimet on tuttuja.

Odotan kiihkeää ja näyttävää ottelua. Ottelu on meille yksi 23:sta, mutta antaahan se tiettyjä taktisia etuja, kun tietää että kyseessä on kauden viimeinen ottelu.”

“Meillä on huikea ryhmä ihmisiä toimimassa yhteisten tavoitteiden äärellä, joten tiedän sen kantavan meitä lauantainakin. Yhdessä me ollaan Honka ja me ollaan Suomen paras joukkue.”

Naisten Liigan Ylemmän loppusarjan päätöskierroksen ottelu PK-35 Vantaa – FC Honka pelataan Myyrmäki Stadionilla lauantaina 7.10. kello 15:00 alkaen.

Back to top