Etsi tältä sivustolta

Naisten Suomen Cup 2017: Åland United – FC Honka

Julkaistu

Otteluraportti

Honka jatkaa Naisten Respect Suomen Cupissa välieriin kaadettuaan Åland Unitedin vakuuttavan esityksen jälkeen sunnuntaina. Hongan lukuisista maalipaikoista pallon verkon perukoille onnistuivat toimittamaan Kaisa Ranki sekä Linda Nyman.

Naisten Respect Suomen Cup 13.8.2017 Wiklöf Holding Arena, Maarianhamina

Åland United – FC Honka 0-2 (0-1)

39. 0-1 Kaisa Ranki (Ella-Rosa Huusko)
61. 0-2 Linda Nyman

Yleisöä: 118

Viikon varoitusajalla pitkään vierasmatkaan valmistautunut Honka oli läpi ottelun hallitsevampi osapuoli ja olisi paremmalla viimeistelyllä voinut voittaa ottelun selvälukuisesti. Vierasjoukkue oli läpi ottelun aktiivisempi ja loi lukuisia tilanteita kotijoukkueen maalille.

Ottelun avausosuma syntyi reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Ella-Rosa Huusko kaivoi pallon hyökkäyspäässä joukkueelleen ja pelasi laitapuolustajan paikaltaan nousseelle Kaisa Rankille. Kaisa otti ensimmäisellä pallon haltuun ja ampui toisellaan vastustamattoman vedon rangaistusalueen rajalta aivan maalin takanurkkaan. Maali oli Kaisalla kauden ensimmäinen.

Espoolaiset tuplasivat johtonsa tunnin pelin jälkeen kun Linda Nymanin sisäänpäinkiertyvä lähes sivurajalta annettu vapaapotku painui pelaajamassan läpi takanurkkaan.

Voiton myötä Hongan Cup-ottelut jatkuvat heti tulevana viikonloppuna, kun joukkue tekee hieman lyhyemmän vierasmatkan Helsinkiin, HJK:n vieraaksi. Ottelun tarkka aikataulu selviää myöhemmin.

Kommentit

Maalitekijöiden mietteitä ottelun jälkeen:

Maali- ja matkakooste

Kokoonpanot

Åland United:
Mikkonen Marjukka; Isabella Mattsson, Sarah Burn (46. Elsa Viktorsson), Maja Lindqvist, Olivia Mattsson, Sydney Blomquist (62. Briana Campos), Pille Raadik, Lois Roche, Sofia Lindström var.72, Jenny Danielsson, Sanna Porali var.17
vaihdossa: Viktoria Byskata, Raissa Feudjio, Ann-Sofie Gripenberg, Kaisa Kotka, Selma Viktorsson

Honka:
Paula Myllyoja; Marianna Tolvanen, Anna Auvinen, Janni Laakso, Kaisa Ranki; Saara Lappalainen, Linda Nyman; Henni Malinen (70. Henna Tenkanen), Milla Punsar (86. Sini Vehviläinen), Veera Saastamoinen; Ella-Rosa Huusko (84. Emilia Iskanius)
vaihdossa: Pauliina Nuora, Suvi Kärkkäinen

Back to top