Etsi tältä sivustolta

Suomen Cup 2017: HJK – FC Honka

Julkaistu

Otteluraportti

HJK raivasi tiensä Naisten Respect Suomen Cupin finaaliin kaadettuaan Hongan Pukinmäen nurmella lauantaina. Tasaisessa ottelussa HJK:sta maalinteossa onnistuivat Vilma Hakala ja Tessa Rinkinen.

Naisten Respect Suomen Cup, 19.8.2017 Pukinmäki

HJK – FC Honka 2-0 (1-0)

41. 1-0 Vilma Hakala
66. 2-0 Tessa Rinkinen

Pääkaupunkiseudun joukkueiden kolmas kohtaaminen tällä kaudella oli aiempien otteluiden tapaan tasainen. Laadukkaat maalipaikat olivat kortilla läpi ottelun, ja kotijoukkue oli tällä kertaa tehokkaampi paikan saadessaan.

Avausmaalia saatiin odotella aivan ensimmäisen jakson loppuun, kun Maiju Hirvonen onnistui kulmapotkun jälkitilanteessa siirtämaan pallon verkkoon pelaajaruuhkan keskeltä.

HJK tuplasi johtonsa reilun tunnin pelin jälkeen kun espoolaiset eivät onnistuneet purkamaan keskityspalloa, vaan se putosi suoraan Tessa Rinkisen jalkaan rangaistuspilkun kohdalle. Rinkinen ei avopaikasta erehtynyt vaan sijoitti pallon varmasti maalin perukoille.

Espoolaisilla oli omat paikkansa ottelussa, mutta tällä kertaa joukkue ei maalinteossa onnistunut. Näin Honka koki ensimmäisen tappionsa toukokuun jälkeen. Samalla varmistui, että kolmen vuoden putken jälkeen, tällä kaudella ei Honkaa nähdä Suomen Cupin finaalissa. HJK:n vastustaja selviää otteluparista GBK – PK-35 Vantaa.

 

Kommentit

Hongan päävalmentaja Luciano Posillipo oli pettytyt mutta ylpeä tappion jälkeen:

“Elokuun Cup urakka on nyt ohi. Suomen Cupissa kaikki on kiinni yhdestä ottelusta ja tietysti olen tämän päivän peliin ja tulokseen pettynyt. Samoin varmasti tuolla tuntee kopillinen urheilijoita. Uskon pelaajiini ja olen heistä sekä yhteisestä työstämme erittäin ylpeä. Tiedän, että kaikki tekivät tänään kaikkensa ja yksittäisessä pelissä ratkaisee sitten monia asia. Enemmän maaleja tehnyt ansaitsee voiton. Kausi on kesken ja ensi viikolla jatkamme normaalia harjoitteluarkea. Saamme hengähtää yhden viikon ja sitten olemme taas valmiita yläloppusarjaan.”

 

Kuvat

Petri Lunkin Ottelugalleria:
HJK - FC Honka 2-0, Naisten Respect Suomen Cup

Kokoonpanot

HJK

Minna Meriluoto; Juulia Grönlund, Maiju Hirvonen, Ella Alakomi, Vilma Hakala, Minea Lassas (70. Ella Rinta-Filppula), Katarina Naumanen, Maija Saari, Linda Ruutu, Eveliina Summanen (39. Essi Sainio), Tessa Rinkinen (89. Emilia Ukkonen)

vaihdossa: Amanda Rantanen, Suvi Rinkineva, Lotta Rosenström

Honka

Paula Myllyoja; Marianna Tolvanen (72. Emilia Iskanius), Anna Auvinen, Janni Laakso, Kaisa Ranki (72. Sini Vehviläinen); Saara Lappalainen, Linda Nyman; Henni Malinen, Milla Punsar , Veera Saastamoinen; Ella-Rosa Huusko (69. Henna Tenkanen)

vaihdossa: Pauliina Nuora, Suvi Kärkkäinen, Anni Miettunen, Maija Välimaa

Back to top