Etsi tältä sivustolta

Esittelyvuorossa maalivahtikaksikko

Julkaistu

Kauden 2017 maalivahtikuviot ovat olleet joukkueen osalta selvillä jo jonkin aikaa. Viime kaudella päävastuun maalinsuulla ottanut Paula Myllyoja jatkaa alkaneella kaudella. Koko kauden  2016 loukkaantumisesta toipunut Pauliina Nuora jatkaa myös Hongassa.

Paula Myllyoja

paula


Paula vartioi Hongan maalia kaikissa Naisten Liigan otteluissa kaudella 2016. Hän oli yksi kolmesta ylemmän loppusarjan pelaajasta jotka pelasivat täydet 2070 minuuttia kauden aikana. Kaikkiaan Paulalle on pitkän liigauran aikana kertynyt 167 liigaottelua viiden eri joukkueen väreissä. Alkanut kausi on Paulan toinen Hongassa.

Verbaalisella kyvyllään ja esimerkillään hän on tuonut joukkueeseen kokemusta ja näkemystä erilaisiin joukkuepelitilanteisiin.  Myös hänen suhtautuminen peliin, omaan sekä joukkueen suorituksiin on hyvin kypsää ja ratkaisukeskeistä. Kapteenina hän on tuonut tietynlaista jämäkkyyttä ja nyrkkiä pöytään. Maalivahtina hän tuo puolustukseen johtajuutta ja ohjaa hyvin puolustajia. Hän pystyy suoriutumaan tasaisesti pelistä toiseen ja on rakentanut itselleen tyylin, jossa pelaa vahvuuksillaan. Paula on edelleen erittäin halukas kehittymään ja hänen työmoraalillaan, kentällä ja kentän ulkopuolella, se on näkynytkin.

Luciano Posillipo, päävalmentaja

Viime kausi oli yksi urani parhaimmista. Niin pelillisesti, kuin myös muilta osa-alueilta. Koin roolini joukkueessa selkeäksi ja oli upeaa pelata kaikki ottelut alusta loppuun. Onnistumisia tuli runsaasti ja sain pidettyä tasaisen vahvaa tasoa yllä läpi kauden. Syksyn myötä loukkaantumiset meinasivat haitata maksimaalista suoritusta, mutta onneksi niiden kanssa löydettiin hyvä ja toimiva tapa toimia siten, että peleissä pääsin näyttämään parasta osaamistani joukkueen eduksi. Nyt kun jalat alkavat olemaan jälleen kunnossa, on ollut mahtavaa olla taas tositoimissa.

Viime kaudessa parasta oli ehdottomasti meidän yhteinen toiminta ja se miten olimme Joukkue. Meillä on taas kasassa huikea nippu motivoituneita ja yhteiseen tekemiseen sitoutuneita pelaajia, jotka vaativat itseltä ja toisilta parasta. Siinä oli jo syytä kerrakseen jatkaa Hongassa. Painaviin syihin liittyi olennaisesti myös maalivahtivalmennus, jonka ansiosta koen että pystyin ja pystyn edelleen ottamaan uralla kehitysaskelia eteenpäin. Epen kanssa on mutkatonta toimia yhdessä ja voin luottaa jokapäiväisessä tekemisessämme siihen, että valmennus panostaa yhteisiin tavoitteisiimme täysillä

Odotan tulevalta kaudelta jälleen paljon. Uskon osaamiseemme ja siihen, että vahva vireemme jatkuu tälläkin kaudella. Olemme löytäneet tavan jolla kulkea “kohti jatkuvaa menestystä” joten miksi odottaisin kaudelta 2017 yhtään vähempää?

Paula Myllyoja, maalivahti

Paulan tilastot Naisten Liigasta:

VuosiJoukkueOttelutPelatut minuutitKeltainen korttiPunainen korttiMaalit
2007Ilves00000
2008KMF221911000
2009KMF181620000
2010United151251000
2011Ilves221961000
2012Ilves211828010
2013PK-35131170000
2014PK-35181620000
2015PK-35151350000
2016Honka232070100
2017Honka211890000
Yhteensä18816671110

Pauliina Nuora

Pauliinan kausi 2016 oli vaikea, sillä juuri kauden alla kärsitty loukkaantuminen pakotti Jyväskylän Pallokerhosta siirtyneen maalivahdin viettämään koko kauden kentän laidalla. Nyt Pauliina tekee paluuta pelikentille ja toivottavasti ensimmäinen esiityminen Honka-paidassa nähdään pian.

Pauliina tekee hiljalleen paluuta Honkamaalille. Pitkäaikaisesta poissaolosta huolimatta hän on osoittanut äärimmäistä joukkuepelaajan mentaliteettia ja tunnollisuutta. Kun hän ei ole pystynyt olemaan maalin suulla, hän on tehnyt niin paljon muita hommia joukkueen eteen, etten pysty edes kaikkea tässä luettelemaan. Hänelle kuuluu myös iso osa viime kauden menestyksestä vaikkei hän kentälle asti päässytkään vaikuttamaan. Pienet asiat toimivat joukkueessa Pauliinan työpanoksen vuoksi erinomaisesti ja oli osana luomassa sitä erinomaista kokonaisuutta. Maalivahtina hän on erikoistunut jalalla pelaamiseen ja osoitti myös hyviä otteita torjunnoissaan viime kauden harjoituspeleissä. Nyt pitkän ajan jälkeen uskon, että hän tekee hienon paluun pelikentille.

Luciano Posillipo, päävalmentaja

Henkilökohtaisesti viime kausi oli suuri pettymys. Viime kauden piti olla debyyttini Liigassa, mutta toisin kävi. Kauteni loppui loukkaantumiseen jo ennen aikojaan, eikä Honkapaitaan ole pukeuduttu kuin valokuvauksen merkeissä. Tavoitteeni tälle kaudelle onkin yksinkertainen. Kuntoutuminen pelikuntoon ja pelaamaan! Kutsunkin tätä kautta “Liigadebyytti vol. 2” -kaudekseni.

Valitsin Hongan, sillä uskon sen olevan paras ympäristö kehittymiselleni. Ja tietenkin jo entuudestaan tutut taustat ja pelikaverit vain helpottivat päätöstäni. Tänäkin vuonna meillä on hyvä jengi kasassa, jossa on sekä jotain uutta, että vanhaakin. Joukkueena meillä on selkeä tavoite, josta ei tingitä. Mutta tämä kausi ei tule olemaan helppo kenellekään. Duunia täytyy tehdä tuplasti enemmän pärjätäkseen. Pitkän ajan jälkeen, se onkin ehkä se mitä eniten odotankin! ;)

Pauliina Nuora, maalivahti
Back to top