Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga 2017: Pallokissat – FC Honka

Julkaistu

Otteluennakko

Honkan pitkät vierasmatkat saavat lauantaina jatkoa kun joukkue reissaa Kuopioon Pallokissojen vieraaksi. Vastaan asettuva savolaisryhmä on vahvassa vireessä pelattuaan viisi ottelua ilman tappiota. Joukkue hävisi sarjan kaksi ensimmäistä peliään PK-35 Vantaan ja sarjaa johtavan TPS:n vietyä täyden pistepotin. Tämän jälkeen Pallokissat on pelannut viisi ottelua joista tilille kertyi kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Viime viikonloppuna joukkue kaatoi HJK:n Helsigissä. Kuopiolaisten liigamaaleista Aino Kröger on tehnyt neljä. Signy Aarnalle osumia on kertynyt kolme kappaletta.

Vierasjoukkueella on myös takanaan vahva pelijakso. Joukkue on viiden ottelun voittoputkessa. Espoolaisryhmälle matka Kuopioon on neljäs reissu peli lyhyen jakson sisään joten joukkue on jo tottunut matkustamisen tuomiin haasteisiin. Hongan maalit ovat tälläkin kaudella jakautuneet tasaisesti. Kaikkiaan seitsemän pelaajaa on saanut nimensä maalisarakkeeseen. Listan ensimmäisenä nimenä on Sini Vehviläinen kolmella osumallaan.

FC Hongan päävalmentaja Luciano Posillipo kertoo joukkueen jo tottuneen matkustukseen ja valmistautumisen otteluun sujuneen tutun kaavan mukaan:
“Viikko on sujunut hyvin normaalissa harjoitteluarjessa. Kuopio on ensimmäisen kierroksen neljäs pitkä vierasmatka. Siinä mielessä hyvä, että tulee paljon pitkiä matkoja ja sopeudumme niihin yhä paremmin. Kuten kaikkiin otteluihin ja vastustajaan valmistautumisessa se arki on tärkein, eikä niinkään ketä vastaan pelaamme. Meillä on kokoonpano vaihdellut hieman eri otteluissa, mutta siitä huolimatta pelaajat ovat pystyneet suoritumaan yhdessä parhaalla tavalla.Pallokissat on joukkueena pääopiirteittäin tuttu. Molempiin joukkueisiin on tullut pieniä muutoksia valmennuksen ja pelaajiston myötä ja nyt kaksi hieman muuttunutta joukkuetta kohtaavat Kuopiossa.”
 

Naisten Liigan ottelu Pallokissat – FC Honka pelataan Savon Sanomat Areenalla lauantaina 20.5. kello 16:00 alkaen.

Back to top