Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga 2017: GBK – FC Honka

Julkaistu

Otteluennakko

FC Honka kohtaa toisessa peräkkäisessä ottelussa sarjanousijan vieraskentällä. Lauantaina vuorossa on GBK, joka nousi täksi kaudeksi Naisten Liigaan voitettuaan Naisten Ykkösen kaudella 2016. Edellisen kerran GBK pelasi liigassa kaudella 2013.

Kokkolalaisryhmä on aloittanut liigataipaleensa vaihtelevasti. Joukkue on kärsinyt tappiot Åland Unitedille, TPS:lle sekä ONS:lle, mutta otti komean 1-3 vierasvoiton toisesta sarjanousijasta Jyväskylän Pallokerhosta.

Hongalla puolestaan on neljän liigakierroksen jälkeen saldona kolme voittoa ja yksi tappio. Joukkue on tehnyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja, mutta toisaalta omassa maalissa on kolissut vasta kahdesti. Yhdeksän pistettä oikeuttaa sarjassa neljänteen sijaan.

GBK ja Honka ovat kohdanneet Naisten Liigan historian aikana vasta kahdesti. Honka vei molemmat kaudella 2013 pelatut ottelut. Maalieroksi näissä otteluissa muodostui 8-2 Hongan hyväksi.

FC Hongan Janni Laakso ennakoi vanhan paikallisvastustajansa kohtaamista JyPK-ottelun jälkeen (alkaen kohdassa 2:26):

Naisten Liigan ottelu GBK – Honka pelataan Kokkolassa 29.4. kello 15:00 alkaen.

Back to top