Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga 2017: JyPK – FC Honka

Julkaistu

Otteluennakko

FC Hongan liigakauden toinen vieraspeli vie joukkueen Keski-Suomeen, sarjanousija Jyväskylän Pallokerhon vieraaksi. Vastustaja on Hongalle ennalta tuntematon, sillä joukkueet eivät ole kohdanneet Naisten Liigan historian aikana vielä kertaakaan.

JyPK on aloittanut sarjakauden kolmella tappiolla. HJK:lle ja Pallokissoille koettujen vierastappioiden lisäksi joukkue hävisi kotonaan GBK:lle. Vaikka jyväskyläläisryhmä on Hongalle tuntematon, on joukkueessa pari tuttuakin kasvoa. Sekä Ia-Beate Liljedahl, että Linda Norrena ovat pelaajaurallaan pelanneet myös Hongan väreissä.

Honka on avannut kauden kahdella kotivoitolla ja yhdellä vierastappiolla. Kotona ovat kaatuneet Åland United ja HJK. Sarjajohtaja PK-35 Vantaa vei pisteet Myyrmäessä. Hongan kokoonpanossa nähdään pitkästä loukkaantumisesta paluutaan tekevä maalivahti Pauliina Nuora. Hän siirtyi Honkaan kaudelle 2016 juuri Jyväskylästä.

FC Hongan päävalmentaja Luciano Posillipo pitää uuden vastustajan kohtaamista mielenkiintoisena:

“Mukava päästä liigassa uuteen kaupunkiin. JyPK pelasi hyvän kauden ykkösessä viime vuonna. Vastustaja on siis ennalta tuntematon ja tietomme heistä on muutaman liigapelin varassa. Sama tietysti vastustajalle. Meille ei sillä ole väliä, lähdemme tähänkin otteluun omalla tyylillämme. Meillä on hyvä treeniviikko takana ja lähdemme nälkäisinä jokaiseen peliin. Uskon, että Jyväskylässä nähdään hyvä ja laadukas peli. Pauliina on pitkästä aikaa mukana kokoonpanossa ja mikä hienointa, hänen kotikaupungissaan”, Luciano kertoo ennen ottelua.

Naisten Liigan ottelu JyPK – FC Honka pelataan lauantaina 22.4. klo 14:00 alkaen Viitaniemen tekonurmella.

Back to top