Etsi tältä sivustolta

Suomen Cup 2016: FC Honka – Pallokissat

Julkaistu

Otteluennakko

FC Honka kohtaa Kuopion Pallokissat toistamiseen lyhyen ajan sisään, kun joukkueet pelaavat tiistaina Naisten Respect Suomen Cupin välierässä. Joukkueethan kohtasivat liigassa juuri viime lauantaina ja tuossa ottelussa kotijoukkue Honka kuittasi pisteet Henni Malisen ja Linda Nymanin maaleilla. Keväällä Pallokissat vei kotiottelustaan täydet pisteet Signy Aarnan osumalla.

Pallokissojen tie tähän otteluun on kulkenut selvämaalisin voitoin, PEPO kaatui 9-0, helsinkiläinen PK-35 7-2 ja FC Espoo 5-0. Näissä otteluissa tahtipuikkoa on heiluttanut kahdeksan maalia iskenyt Signy Aarna, joka on joukkueen paras myös liigamaalipörssissä seitsemällä osumalla. Cupissa Anni-Maija Kauppila ja Tiia Savolainen ovat olleet myös tehokkaina, sillä molemmilla on koossa viisi maalia.

Pallokissoista loukkaantuneina puuttuivat edellisestä pelistä pitkäaikaispotilaat Aino Kröger, Aada Tolvanen, Tiia Vihavainen ja jo harjoittelun aloittanut Janni Mönkkönen. Jasmin Miettinen sai lauantaina suoran punaisen kortin, joten hän on pelikiellossa cupin pelissä.

FC Hongan tieltä ovat cupissa joutuneet väistämään HJK/2 8-0, TPV 3-0 ja VIFK 3-1. Näissä otteluissa on peräti yhdeksän pelaajaa heiluttanut verkkoja. Kahdesti ovat onnistuneet tuon tekemään Henni Malinen, Riikka Hannula, Linda Nyman, Vera Saastamoinen ja Milla Punsar. Liigassa eniten osumia on kerännyt kuuden maalin Vera Saastamoinen.

FC Hongasta loukkaantuneena puuttuu pitkäaikaispotilas Pauliina Nuora.

FC Hongan päävalmentaja Luciano Posillipo kiitteli joukkueen ilmettä lauantaina, mutta on kääntänyt jo katseensa nopeasti huomiseen välierään:

Naisten Liigassa sarjatilanne on tällä hetkellä tiukka ja kaikki pisteet ovat tervetulleita. Lauantain peli oli tasainen ottelu, jossa molemmilla oli omat paikkansa. Olen itse erittäin tyytyväinen pelaajien tekemiseen lauantaina, ja siihen että onnistuimme tekemään maalit luoduista paikoista.

Seuraava ottelu jo huomenna, joten tyytyväisyydet katkesivat viikonloppuun. Tuplaottelut ovat aina mielenkiintoisia, etenkin kun tämä uusinta tulee näin äkkiä edellisestä. 

u-honka-pallokissat-9672

Luciano Posillipo (Kuva: Petri Lunki)

Tiistain ottelun voittaja saa loppuottelussa vastaansa voittajan ottelusta TPS-PK-35 Vantaa, jonka pelipaikkana on Turun kenttäremontin takia Paimio.

Naisten Respect Suomen Cupin välieräottelu FC Honka – Pallokissat pelataan Tapiolan Urheilupuistossa tiistaina 2.8.2016 kello 18.30 ja siihen on vapaa pääsy.

Back to top