Etsi tältä sivustolta

Suomen Cup 2016: HJK/2 – Honka

Julkaistu

FC Honka aloittaa toisen perättäisen Suomen Cupin voiton puolustamisensa vierasottelulla Helsingin Jalkapalloklubin kakkosjoukkuetta vastaan. Vasta tammikuussa 2016 perustettu ja naisten Kolmosessa aloittava HJK/2 antaa Hongalle tuoreena joukkueena täysin uudenlaisen haasteen.

Hongan Suomen Cup taival alkaa hieman loukkaantumisten ja sairasteluiden sävyttämänä. Varmuudella joukkueesta ovat pois ainakin pitkäaikaistoipilaat Emilia Iskanius ja Suvi Kärkkäinen. Muun joukkueen terveystilanne selviää lauantain ja sunnuntaiaamun aikana.

Hongan päävälmentaja Luciano Posillipo odottaa mielenkiinnolla uuden vastustajan kohtaamista:

Suomen Cup alkaa aikaisessa vaiheessa ja joukkueemme ei vielä ole täysin kasassa. Olemme saaneet hyvin harjoituspelejä alle ja kaikille on annettu pelituntumaa ja peliaikaa. Vastustajajoukkue on ennalta tuntematon, ja poikkeaa varmasti niistä joukkuista joita vastaan olemme pelanneet harjoituspeleja. Se ei tarkoita, että meidän pitäisi pelata mitenkään eri tavalla. Meidän täytyy ehdottomasti lähteä parhaalla mentaliteetilla ja suorituskyvyllä hakemaan voittoa.

Myös Anna Auvinen odottaa kauden ensimmäistä virallista ottelua:

Vaikka loukkaantumisia ja sairastumisia on jonkin verran ollut, kaikkien pelaajien pitäisi pystyä toteuttamaan haluamaamme pelitapaa. Lauantaina käymme vielä yhdessä läpi ne asiat, mitä haluamme erityisesti painottaa pelissä. Uskon, että olemme menossa oikeaan suuntaan ja kentällä nähdään yhtenäinen sekä taisteleva joukkue. Cupin pelit sytyttävät aina Hongan!

Naisten Respect Suomen Cupin ensimmäisen kierroksen ottelu HJK/2 – FC Honka pelataan sunnuntaina 14.2. klo 20:00 alkaen Talin jalkapallohallissa.
Back to top