Etsi tältä sivustolta

Naisten Liiga 2016: Honka – Pallokissat

Julkaistu

Otteluennakko

FC Hongan seuraava kotivastustaja on tiukasti mitaleista taisteleva Pallokissat Kuopiosta. Pallokissat on sarjassa kolmantena kaksi pistettä sarjanelosta FC Honkaa edellä eli ottelu on molemmille tärkeä sarjasijoituksen suhteen. Edellisellä kierroksella kuopiolaiset kuittasivat täydet pisteet Ilvekseltä numeroin 2-1.

Pallokissojen ykköspyssy on totuttuun tapaan Signy Aarna seitsemällä liigamaalilla. Häntä säestävät neljästi osunut Ella-Rosa Huusko sekä kolmen maalin naiset Anni Hänninen ja Olga Ahtinen.

Pallokissojen paras veikkauspörssissä on Olga Ahtinen 15 pisteellä. Pisteen päässä hänestä on Tiia Savolainen ja Iida Laakkonen seuraa kolmantena 12 pisteellä.

FC Honka joutui tyytymään edellisellä kierroksella 2-2 tasapeliin sarjakakkosen TPS:n vieraana. Sitä ennen kertyi Hongalle sarjassa viisi peräkkäistä voittoa.

Hongan tämän kauden paras malintekijä on kuudesti osunut Vera Saastamoinen. Riikka Hannulalla on koossa viisi maalia ja Henni Malinen sekä Sini Vehviläinen ovat osuneet neljästi.

Veikkauspörssissä espoolaisten selkeä ykkösnimi on 12 pistettä kerännyt Henni Malinen. Häntä seuraavat viisi pistettä naiseen saalistaneet Riikka Hannula, Anna VlasoffAnna Auvinen, Vera Saastamoinen, sekä “kesätyöntekijä Emma Koivisto, joka on jo palannut takaisin rapakon taakse.

Hongan ja Pallokissojen liigakohtaamiset ovat olleet tasaisia kautta aikojen. Molemmat ovat voittaneet toisensa viidesti ja kolmesti pisteet on tasattu. Maaliero on Hongan eduksi 20-15. Tämän vuoden toukokuussa joukkueet kohtasivat Kuopiossa ja Pallokissat vei pisteet Signy Aarnan osumalla.

Ottelu FC Honka – Pallokissat pelataan Tapiolan Urheilupuistossa lauantaina 30.7.2016 kello 16 ja siihen on vapaa pääsy.

Back to top